Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Milyen esélyem lehet 40-napos...

Milyen esélyem lehet 40-napos ciklussal? Többit lent

Figyelt kérdés

Szóval átlagban 40 naposak a ciklusaim azt mondta valaki hogy így nem lehet semmilyen esélyem Pedig már 2 x sikerült csak sajnos el is ment. Akkor azt mondta a doki hogy biztos rövidebb volt a ciklusom. Hát nem tudom.

Most vagyok 40 nap elvileg holnap kell megjönnie ebben a hónapban nem szedtem semmit gyógyszert mert bele fáradtam. Reménykedjek vagy inkább ne még ha nem jön meg akkor se. Köszi.

2010. máj. 31. 21:12
 1/7 A kérdező kommentje:

40.napon bocsi

Gyógyszer alatt értem merckformint és closty-t meg duphasztont.

2010. máj. 31. 21:18
 2/7 anonim ***** válasza:
Nekem kb. 60 napos ciklusaim vannak. Mindkét babóm elsőre megfogant. Fel a fejjel, nálunk a családban a nők nagyrésze abszolút megbízhatatlan ciklussal rendelkezik, ennek ellenére eddig még nem volt meddőségi problémája senkinek. Ha csak ennyi a probléma, akkor nincs probléma - lesz babád hamarosan, ne izgulj!
2010. máj. 31. 21:21
 3/7 anonim ***** válasza:
Ez nem a ciklus hosszától függ, megnyugtathatlak. Ha van peteérésed és egészséges petevezetőd, méhed akár 50 napos ciklusod is lehet. Ovulációs teszt sokat segíthet, mert "belőheted " a peteérést.
2010. máj. 31. 21:22
 4/7 A kérdező kommentje:
Azt mondja a doki minden rendben van de szerinte nincs peteérésem de könyörgöm 40 napos ciklussal 10 napon ultrahangozott jó hogy nem volt érett petesejt viszont hiába mondtam neki hogy kb 20-22 nap érzem hogy van peteérésem. és most is éreztem pedig nem szedtem a clostyt. Nem tudom reménykedek, de bizni nem merek. azért köszi jól esik hogy másnak is van hasonló "problémája" még is lett baba .
2010. máj. 31. 21:28
 5/7 anonim ***** válasza:
Nekem 35 napos ciklusom volt. Ovutesztet használtam, elsőre teherbe estem.
2010. máj. 31. 21:34
 6/7 anonim ***** válasza:

Nekem 40-45 napos ciklusaim voltak a terhesség előtt.Clostyt szedtem,és ovu mikroszkópot használtam.

Szülés óta,pedig 31-32 naposak lettek.

Ne add fel,van esélyed!Mielőbbi babázást!

2010. máj. 31. 21:44
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek.
2010. jún. 1. 20:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!