Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 21 naposak a ciklussal mennyi...

21 naposak a ciklussal mennyi az esélyem babára?

Figyelt kérdés
Már 1 éve abbahagytam a gyógyszret és még mindig semmi.Holnapra nem várom ,de gyanús,h lesz a hasam görcsölget,a derekam majd leszakad.Viszont még nem fáj a fejem ami furcsa mert elöttevalónap nagyo szokott fájni a fejem.
2010. márc. 2. 19:52
 1/9 anonim ***** válasza:
Szerintem az esélyed mint nekem volt a 40 napos ciklussal. másfél évvel a fogantatás elött hagytam abba gyßogyszert, volt hogy angyon próbálkoztunk és mikor nem is gondoltunk annyira rá akkor sikerült.
2010. márc. 2. 19:58
 2/9 A kérdező kommentje:
Köszi,h válaszoltál.Csak jövőhéten tudok elmenni dokihoz mert a meló miatt előbb nem megy.De én nem szeretnék se lombikra meni meg félek a vizsgálatoktól.Mert némelyik orvos úgy beszél az emberrel mint 1 db sz....l mintha mi tehetnénk róla hogy nem sikerül.
2010. márc. 2. 20:04
 3/9 anonim ***** válasza:
Hogy őszinte legyek, szerintem 21 napos ciklusokkal nem sok. A normális ciklushosszúság alsó határa 24 nap, mivel a középidős peteérés (12. napon) után még van a ciklusban 12 nap a következő menstruációig. Ez azért fontos, mert a beágyazódás a peteéréstől számított 7.-12. nap között zajlik. Vagyis ha sikerülne is megfogannod, a kevesebb mint 12 napos peteérés utáni fázis miatt a picinek nincsen ideje megtapadni, mert a következő menszesz kisöpri a méhedből. Ezt szerintem kezeltetni kell, ha babát akarsz.
2010. márc. 2. 22:08
 4/9 anonim ***** válasza:
Közeli ismerősömnek 20-21 napos ciklusokkal most született a 2. babája,pikk pakk összejött mindkettő!
2010. márc. 2. 23:33
 5/9 A kérdező kommentje:
Bocs elítram 23 naposak a cilusaim.
2010. márc. 8. 05:03
 6/9 A kérdező kommentje:
Ma van a 3-ik napja h késik milyen tesztet vegyek ami tuti kimutatja ,babás vagyok?és ha az is vagyok miért szurkál be néha a hasam?csak néha néha van megjön érzésem de nagyon hamar el is múlik.
2010. márc. 8. 05:05
 7/9 anonim ***** válasza:
Szia! Ha már késik, akkor gyorsan vegyél egy tesztet!!!! Három nap után sztem egy 20-as érzékenységü is kimutatja, de a 10-es már biztosan! Mindenképpen írd meg az eredményt, megy a drukk!
2010. márc. 8. 07:47
 8/9 A kérdező kommentje:
most csináltam x-epiles tesztet és negatív lett,de lehet talán azért mert elég sokat voltam ma már pisilni,mostanság sürün kell és keveset de nem vok felfázva az tuti akkor fájna a vesém meg a derekam mert olyankor szokott.Lehet még nem termel a szervezetem elég Hcg-t.Reménykedem és holnap reggel megint csinálok 1-et:)
2010. márc. 8. 10:25
 9/9 anonim ***** válasza:
Hu második, hogy Te mekkora hülyeséget írtál! Attól, hogy rövidek a ciklusai és megfogan a baba, nem fogja a következő vérzés "kisöpörni" a babát, mert ha már elindul valami, akkor nem fog megjönni. Tökmindegy, hogy 21, vagy 28naposak a ciklusok. A 21 napos ciklus azért nem jó, mert lehet a hormonok nincsenek rendben és nehezebben fogan meg a baba, de ha már megfogant akkor nem fogja "kisöpörni" a vérzés. Na meg akkor nem is a 12. napon van ovuláció, hanem a ciklus 7.napján. Ha van.
2010. márc. 9. 07:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!