36 eves vagyok - megmuttettem magam, mert sem több gyereket nem szeretnek (van 3), sem pedig életem végéig gyogyszerezni magam. :)
2017. nov. 19. 14:32
23/27 anonim válasza:
36 vagyok, 4 gyerek után férjem vaszektómiát csináltatott. Addig gumival védekeztünk. Sosem volt bajunk vele, akkor születtek a gyerekeink amikor terveztük. Apukámnak trombózisa volt, én évekig dohányoztam, nem szerettem volna hormont szedni. Férjem megértette. Az elején amúgy is alap volt az óvszer.
2017. nov. 19. 14:53
24/27 anonim válasza:
2 gyerekünket simán szültem, világ életemben óvszerrel védekeztem csak, egyik párom sem ódzkodott tőle sose. Csak akkor lett gyerekünk, mikor terveztük.
2017. nov. 19. 16:15
25/27 anonim válasza:
2 sima szülés, 1 császár. óvszert használunk, szedek elég más gyógyszert, nem akarok még a hormonokkal is vacakolni... férjem abszolút megérti, nem zavarja, első az én egészségem.
47 vagyok, és még mindig viszonylag rendszeresen menstruálok! érzem a peteérést...szakadnak szét a melleim... ááá.... már alig várom, hogy leálljon. :))
2017. nov. 19. 22:33
26/27 anonim válasza:
36 eves vagyok. Ovszer es megszakitas. Tudom, hogy nem 100%-os. De mindket terhessegemnel hormonnal kellett tamogatni a peteerest. Ha veletlenul megfoganna egy baba, biztos megtartanank.
Amugy is eredetileg harom babat szerettunk volna.
2017. nov. 19. 23:48
27/27 anonim válasza:
Ovszer.36 vagyok, 1 gyerekkel, tabletta nem jott be szules utan (4. eve), most meg mar nem akarok hormonos megoldast.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!