Tudnátok ajánlani hőmérőt? Ovulációs teszteket honnan szoktatok rendelni?
Ovulácios tesztet jófogasrol. 55ft/db tökèletesen mutatja az ovulációt.
Digi hőmèrőt èn a mosoly patikában vettem.
Köszönöm a válaszokat!
Ez a fastest nagyon jónak tűnik! :) Még azt szeretném kérdezni, hogy milyet szoktatok vásárolni, 20 vagy 30 mIU/ml érzékenységűt?
Nekem egy sima omron digi hőmérőm van az auchanból. 5 percig mérem vele nem csipogásig.Eddig tökéletesen bevált, szépen látszik az ovu.
Ovu tesztet vateráról szoktam venni. David márkájút, 15 érzékenységűt mert nekem csak ez mutatja.
Elsőre 20as érzékenységűt ajánlok és ha egyszer sem pozi (én három hónapig próbáltam és soha sem lett pozi, csak egy darabig erősödött majd halványult ezért vettem érzékenyebbet) akkor vegyél érzékenyebbet, ha több mint két napig pozi akkor pedig kevésbé érzékenyet, 30-ast.
Ha a 15-ös sem pozi soha akkor nagyon valószínű nincs peteérés.
Sok sikert!
Meg is érkezett a csomag, köszönöm még egyszer a tippeket! :)
Ha esetleg valaki erre járna, itt egy összehasonlítás:
- Thermoval Rapid hőmérő, szájban, 3 percig: 37,0 °C (tovább nem ment)
- One Step hőmérő, szájban, ~4 percig: 37,08 °C
Közel azonos értékek, csak a Thermoval állandóan csipog (x tized fokonként 4 hosszút), és hangosabb is a One Step-nél, utóbbi csak be és kikapcsoláskor csipog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!