Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Terhes lehetek vagy más a baj?

Terhes lehetek vagy más a baj?

Figyelt kérdés

Párommal jókor voltunk együtt, rég nem tapasztaltam ilyen durva peteérést, szó szerint ömlött belőlem az a tojásfehérje szerű folyás. Ez volt okt 31.én. Vagy 4 napja rettenetesen görcsölök mint akinek megjött, majd leszakad a derekam, folyamatosan hányingerem van, zsibbad a lábam.

A mellem majd kiszakadt annyira fájt. Éjszaka 3-4x kimegyek pisilni.

Tegnap délután mint akit elvágtak, megszűnt a mellfájdalmam. De ugyanúgy görcsölök, enni nem bírok, hányingerem van főleg a hústól ami eddig nem volt, meg szédülök.

Tegnap elött teszteltem x epil 25 össel reggel, de negatív lett.

28.napba vagyok. 25-26-27-30 napra szokott megjönni.

Van esély arra hogy terhes vagyok, teszteljek, vagy várjak?

Esetleg lehet ciszta, azért fáj ennyire a petefészkem?

A folyásom hol mint aki bepisilt olyan vizes, utána átvált krémesbe, aztán száraz.Ezek váltakoznak. A petefészkem hasít görcsöl szurkák de csak a bal oldali, meg a méhem néha.

Eddig reménykedtem, de most már aggaszt hogy a mellfájdalmam megszűnt, talán a bal mellbimbóm még érzékeny valamennyire, de eddig meg hozzáérni sem lehetett. Mi a véleményetek?

2017. nov. 17. 09:52
 1/1 anonim ***** válasza:
Nekem ez inkább fertőzésnek tűnik. :/
2017. nov. 17. 11:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!