Ovuláciokor általában milyen állagu a folyás? És utána? Vagy nincs folyás, ha baba van?
Figyelt kérdés
A ciklusaim állt.28 naposak ,de amulthonapban 26 napos volt.Szerintem csak azárt mert nagyon gorcsoltem,hogy megjon-e vagy sem.nov.2-án volt az utso mens.kezdete.tehát 29-án kellene nem megjonnie.Most eros testápoloszeru folyásom van čs olyan ,mintha meg akarna jonnni.A hom 37.2 volt ma reggel.tegnap meg csak 36.9.ŕtlag hom 36.4 szokott lenni.most akkor ez ovulŕcio vagy esetleg beágyazodás?2008. okt. 23. 15:49
1/2 A kérdező kommentje:
Iszonyuan èmelygek ès aludni tudnèk bàrmelyik pillanatban.De nem korai ez mèg ha baba?Lehet,hogy csak bemesèlem magamnak?Segitsetek?Most mièrt ment fel a hom 37.2-re?
2008. okt. 23. 16:10
2/2 anonim válasza:
Szia! Az ovulációt megelőzi a tojásfehérje szerű folyás, ovuláció után a folyás krémesebb lesz és kevesebb is.
A hőmérséklet csak a mensi előtt szokott leesni kb 12-24 órával de van akinek csak a mensi napján csökken a hőmérséklete. Az émelygés talán még korai lenne, de ugyebár nem vagyunk egyformák. Nekem is a jövöhéten nem kellene hogy megjöjjön /30-án/. Én is nagyon fáradékonynak érzem magam és nagyon fájnak a melleim.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!