Ha a barátom nem elvezet belém és rendszeresen megjön a menzeszem lehetek terhes?
Akkor veszem a fáradtságot és én normálisan válaszolok neked:
ha nem élvezett beléd és vérzel rendesen minden hónapban akkor nem vagy terhes! DE! : védekezzetek rendesen mert az előváladéktól is teherbe lehet esni! Ill. még valami: ha nem ugyan úgy menstruálsz az eset óta (tehát ha nagyon gyenge,nem élénkpiros ill. nem vérdarabos,nyálkás inkább csak barnázás) akkor lehetsz terhes! De ha minden a régi akkor biztos hogy kizárható!
Ha megszakitasos ,,vedekezest" alkalmaztok,akkor igen,lehetsz.
Ha a menstruaciod tovabbra sem valt ,,normalisra" vegyel egy tesztet es ha negativ ha pozitiv egy doktort sem artana felkeresni,mivel ha szexualis eletet elsz neha nem art tudni ki a helyzet odalent...es akar egy fogamzasgatlot is felirathatsz,hogy a kesobbiekben ne kelljen ettol rettegned :)
Mindenesetre remelem,hogy szerencses voltal,gondolkodj idoben a fogamzasgatlasrol :)
Nem tudom mondjuk hogy aki azt mondta neki hogy menstruál ezért nem terhes, azt honnan vette. Van aki több hónapig menstruál RENDESEN, csak úgy mint azelőtt és terhes.
Mondjuk ha hat hetesen ultrahanggal megvizsgáltak akkor annak már látszódnia kellett volna. Ettől függetlenül tesztet csinálnék a helyedben, nem kifogás hogy akármilyen műtét után lábadozol, mert ezek szerint biztosan van egy szép párod, aki be tud sétálni a gyógyszertárba, de még akár egy tescóba, vagy dm-be.
Az tény es való, h nagyon sürgősen utana kene járnod mi hogy működik, mert ebből rövid úton terhesség lesz; ha ennyire tájekozatlan vagy. Meg irass fel a nődokiddal gyógyszert! És annak is figyelmesen olvasd el a tájékoztatóját, illetve beszéld meg a dokival, h mikortól véd.
Viszont az is igaz; h siman menstrualhatsz terhesség alatt! Nekem az 5.hónapig megvolt. Ebből 3 hónap teljesen rendesen. Így én is csak a 10.héten jártam vele először orvosnál. De nálunk nem jelentett gondot, mivel szerettünk volna gyereket. A második terhességemnél is ugyan így jártam. Csak ott kb a 3.hónapig volt menzeszem.
Szóval tényleg olvass utána!! Nekem sem voltak a szüleim azok a felvilágosítós fajták. 1x ülten le anyummal beszélni, aminek inkább a menzesz volt a témája, mint a szex, de mielőtt elkezdtem nemi életet élni, azért felvilágosultam hogyan is zajlik a dolog...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!