Ha három hónapja rendszeresen megjön, akkor nem vagyok terhes, ugye?
Szóval, három hónappal ezelőtt voltam legelőször pasival. Védekeztünk, de olyan szinten nem akarok gyereket, hogy azóta mindig rettegek, pedig normálisan megjön a menzeszem (nem barnás folyás vagy pecsételő vérzés, hanem az a normális adag, ami kb. egy hétig tart).
Tudom, hogy hülye kérdés, szóval ne trollkodjatok...
nem nem vagy terhes... és kb 3 honapot idegeskedtél el az életedből ahelyett hogy vettél volna egy esemény utánit vagy egy nyomorult tesztet két héttel utána...
Ilyenkor mire gondolsz mikor sajnálod a pénzt és inkább idegeskedsz?
Igazából, két napra rá az aktus után megjött, csak valamiért ilyen stresszes vagyok. :D
De köszönöm a választ. :)
ma 17:28
Nem akarok senkit sem riogatni vagy bárkit is megingetni a durexbe vetett hitébe de elöfordult nálam is hogy elszakadt... Szóval nem lehetetlen de tény hogy nagyon meg kell az anyagot dolgozni érte :D
Nem vagy terhes.
Ami a gumióvszert illeti, feltételezve, hogy előírásszerűen használják, az okozhat kiszakadást, ha nem kellő a nedvesedés, a gumi hozzátapad a száraz hüvelyfalhoz és ezt nem veszik észre.
Nekem több mint száz esetből egyszer fordult elő, Durex Elite volt.
Ha természetes úton nem sikerülne, akkor vízbázisú (!) síkosítót használva elkerülhető a probléma.
Parázás esetén a biztonság fokozható hüvelykúpot is használva.
A hormonális fogamzásgátlók biztonsági szintjét nem lehet elérni mechanikus eszközökkel, ezért érdemes kombinálni őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!