Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ugye igy nem valószínű hogy...

Ugye igy nem valószínű hogy terhes leszek?

Figyelt kérdés
Sziasztok. A baratommal hétfőn és kedden lefeküdtünk megszakításos "védekezéssel". Tegnap a második szex után 2-3 órával bevettem egy esemény utániit. Amikor bevettem a hétfői együttlét után kb 26 óra telt el. Szóval a hétfői es keddi együttlét is bőven benne volt a 48-72 órába. Ugye nem leszek terhes?

2017. nov. 15. 14:27
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Ha ilyen ritkán vagytok együtt, használj pesszáriumot, zselével.

Az esemény utáni az lórúgás, és évente csak kétszer szabad használni!

Ezen kívül a hatékonysága 80% körül van, a 72 óra felé közeledve tovább romlik.

2017. nov. 16. 00:18
 12/19 anonim ***** válasza:
De szerintem a kérdező olyan ostoba,hogy legközelebb is , így "védekezik", majd...!
2017. nov. 16. 14:51
 13/19 anonim ***** válasza:

Csak nem teszi!

Most itt hallott más módszert is.

2017. nov. 16. 14:53
 14/19 A kérdező kommentje:
Aha..nagyon ostoba vagyok. Mindenki magából indul ki.
2017. nov. 16. 18:09
 15/19 anonim ***** válasza:

Ha megszakítással "védekezel", akkor tényleg ostoba VOLTÁL.

Ezek után milyen leszel?

2017. nov. 16. 18:34
 16/19 A kérdező kommentje:
2-szer fordult elő, légyszives ezt olyannak mond aki már pl. több hónapja így védekezik. Ha valakibe telibe elmennek, akkor se 100 hogy terhes lesz. Ha megszakításosan akkor meg még kevesebb az esély. De így, hogy még esemény utánit is bevettem nem tudom miért kell játszani a vészmadarat.
2017. nov. 16. 19:09
 17/19 A kérdező kommentje:

https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teher..

Itt egy link, nézzétek meg hogy neki miket írtak. Hozzáteszem, nem vett be tablettát

2017. nov. 16. 19:11
 18/19 anonim ***** válasza:

Most azért ugrott neked mindenki, mert felelötlen vagy.

Egyrészt ez most igy jobb volt? Esemény utáni tablettáért szaladgálsz és gyakorikérdéseken siránkozol, hogy nem akarsz terhes lenni.

Másrészt te mondod, hogy távkapcsolatban élsz, ezek szerint lett volna idötök elmenni ovszert vásárolni, és nem is kerül olyan sokba ha nem sürün kell.

Én nem támadni akarlak, csak azt, hogy te is átlásd a helyzetet.

2017. nov. 16. 22:21
 19/19 A kérdező kommentje:
Senki nem mondta hogy jobb volt. Azt se hogy ilyen lesz többször.
2017. nov. 16. 22:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!