Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ugye igy nem valószínű hogy...

Ugye igy nem valószínű hogy terhes leszek?

Figyelt kérdés
Sziasztok. A baratommal hétfőn és kedden lefeküdtünk megszakításos "védekezéssel". Tegnap a második szex után 2-3 órával bevettem egy esemény utániit. Amikor bevettem a hétfői együttlét után kb 26 óra telt el. Szóval a hétfői es keddi együttlét is bőven benne volt a 48-72 órába. Ugye nem leszek terhes?

2017. nov. 15. 14:27
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
Most nem leszel terhes, legalábbis minimális az esély. De ez nem lesz jó fogamzásgátlásnak.
2017. nov. 15. 14:31
 2/19 anonim válasza:
Bizonyára megvan az oka, csak kíváncsiságból kérdezem, de miért nem gumival védekeztetek?
2017. nov. 15. 15:54
 3/19 A kérdező kommentje:
De ha vettem be esemény utánit.. eddig mindig védekeztünk csak annyit olvastam arról hogy előváladéktól nem lehet baj. Tudom hogy felelőtlenség volt de legalább mentem is esemény utániért..
2017. nov. 15. 16:06
 4/19 anonim ***** válasza:
83%

Akkor rosszul olvastad, mert elöfordulhat benne élö spermium, nem bizonyitott teljesen egyik véglet sem.

Én ugy tudom, hogy az esemény utáni megzavarhatja teljesen a hormonháztartásod, illetve egyébként sem szabad belöle sürün beszedni. Ha nem vagy hive az ovszernek, miért nem váltasz fogamzásgátlo tablettára?

2017. nov. 15. 16:28
 5/19 anonim válasza:
A fogamzásgátló tabletta sem túl egészséges, cisztákat okozhat, és az is bezavar a hormonoknak, nem valószínű hogy terhes lennél kérdező, de ne használj sűrűn esemény utánit. Második voltam
2017. nov. 15. 16:39
 6/19 A kérdező kommentje:

Igen tudom hogy nem bizonyitott épp ezért vettem be a tablettát. Távkapcsolatban vagyunk együtt és így nem tudunk gyakran szeretkezni.

De most komolyan..első együttlét után(hétfőn) is csak kb 24 óra telt el (lehet annyi se) és ugye kedden is lefeküdtünk, nem élvezett el belém és ez után vettem be kedden a gyógyszert. Szóval a 2.együttlét után meg 2 órával. Nagyon remélem hogy hat..

2017. nov. 15. 16:39
 7/19 A kérdező kommentje:
Sokan védekeznek így tudom hogy nem is igazán számít védekezésnek, mindenki mást mond. De sok olyan van akinek már késő bevenni a tablettát és nekik még több a terhesség esélye. Én meg amikor tudtam mentem is a gyógyszerért, nem kell letámadni. Főleg hogy eddig mindig védekeztünk, nyugi nem kell hogy mást keressek tisztelt utolsó. Itt is olvastam hogy nagyon sokak így védekeztek és nem lett terhesség. Aztán amikor betervezték a babát össze is jött.
2017. nov. 15. 17:48
 8/19 A kérdező kommentje:
Istenem. Abból amit leírtam csak az szúrta ki a szemed hogy "védekezés nélkül"?!
2017. nov. 15. 18:59
 9/19 anonim ***** válasza:

Még egy párszor játszátok ezt el,aztán végképp nem lehet majd gyereked.

"Távkapcsolatban vagyunk együtt és így nem tudunk gyakran szeretkezni." Ebből hogy következik,hogy nem tudtatok egy fostos óvszert venni..?

Ha felelőtlen vagy,vállald a következményeit.

2017. nov. 15. 20:38
 10/19 A kérdező kommentje:
Jólvan, előszőr is a fogamzásgátlós válaszoló miatt írtam le hogy nem tudunk sokat együtt lenni.
2017. nov. 15. 20:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!