Ugye igy nem valószínű hogy terhes leszek?
Akkor rosszul olvastad, mert elöfordulhat benne élö spermium, nem bizonyitott teljesen egyik véglet sem.
Én ugy tudom, hogy az esemény utáni megzavarhatja teljesen a hormonháztartásod, illetve egyébként sem szabad belöle sürün beszedni. Ha nem vagy hive az ovszernek, miért nem váltasz fogamzásgátlo tablettára?
Igen tudom hogy nem bizonyitott épp ezért vettem be a tablettát. Távkapcsolatban vagyunk együtt és így nem tudunk gyakran szeretkezni.
De most komolyan..első együttlét után(hétfőn) is csak kb 24 óra telt el (lehet annyi se) és ugye kedden is lefeküdtünk, nem élvezett el belém és ez után vettem be kedden a gyógyszert. Szóval a 2.együttlét után meg 2 órával. Nagyon remélem hogy hat..
Még egy párszor játszátok ezt el,aztán végképp nem lehet majd gyereked.
"Távkapcsolatban vagyunk együtt és így nem tudunk gyakran szeretkezni." Ebből hogy következik,hogy nem tudtatok egy fostos óvszert venni..?
Ha felelőtlen vagy,vállald a következményeit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!