Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 35 naposak ált-ban a ciklusaim...

35 naposak ált-ban a ciklusaim és mától nem kellene megjönnie. A hőm is fent van 36,9, sajna reggel teszteltem egy negatívat. De ami gyanús, hogy kb.1 hete minden nap enyhe hányingerem van, ami eddig sosem volt. Más tünetem nincs. Sikerülhetett?

Figyelt kérdés
[link]
2008. okt. 23. 14:40
 1/6 A kérdező kommentje:
Ha nem sikerült belenyugszom,csak akkor mi ez a hányinger?Beteg lehetek?
2008. okt. 23. 14:42
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
A teszttel még várj egy kicsit,de ha a hőd fent van az jó jel!
2008. okt. 23. 14:59
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Attól még hogy 1 teszt negatív lett, lehetsz terhes! Azt mondják rossz negatív jelzés előfordulhat...Lehet, hogy holnap már pozitívat mutat. Várj 1-2 napot és a reggeli első vizelettel ismételd meg a tesztet. Ha az is negatív, akkor jöhet a következő hónap! Kitartás :)
2008. okt. 23. 15:00
 4/6 anonim ***** válasza:

Szia,ne add fel én is a mensi előtt 2 nappal negatívat teszteltem és rá 5 napra + lett.Legyél kicsit türelemmel kitartás

7 hetes pocakos

2008. okt. 23. 15:50
 5/6 anonim ***** válasza:
Nekem ugyanilyen volt a hőm, sőt magasabb, és a peteérés után 14 napra pontosan megjött, 36.9-ről a 16. napon leesett a hőm 36.5-re. Nekem is negatív volt a tesztem, és az összes terhestünetet produkáltam, hányinger, fáradtság, hasszurka, gyakori vizelési inger, és lám mégsem voltam terhes, ha eddig negatív nem hiszem hogy terhes lettél, szerintem holnap vagy holnapután megjön, de mégse jönne meg hétvégéig,akkor tesztelj!! drukkolok, én sajna nagyon beleéltem magam, és nagyon rossz volt csalódni, ja és a mellem is fájt
2008. okt. 23. 18:10
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszi csajok!Sajna elkezdtem barnázni...megint nem sikerült.....
2008. okt. 23. 18:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!