Ez lehetne a beágyazódás?
4 napja hagytad abba?
Akkor meg peteérésed sem lehet..az is pár nap múlva jönne.
Ha babát akartok akkor annak nem kedvez a napi 2 együttlét, nem lehetetlen, csak nem kedvez.
Ez inkább közti vérzésnek tűnik nekem.
Gyógyszer abbahagyáskor sok furcsaság előfordulhat..kimarad ok nélkül, hamarabb jön, később jön.
Nem kell hozzá megjönnie egyébként, hogy akár ebben a hónapban összejöjjön a baba..nem feltétele a peteérésnek
Szóval egyik sem...
Beágyaződás, a peteérés után 7-10 nappal van (nekem ez az együttlétet követő13. Napon volt)
Biztosan nem beágyazódás, inkább menstruáció.
Mensi után kb. 2 naponta legyetek együtt a pároddal, úgy esélyesebb, hogy elkapjátok az ovulációt is és lesz elég érett spermium is.
Szerintem a szokásos megvonásos vérzésed. Hisz 4 napja hagytad abba. (Szóval most az egy hetes szünetben vagy, csak nem szeded tovább)
Kb két hét múlva lehet majd ovuláció és onnan még 10 nap a beágyazódás. Szóval a kövi mensi környékén ha tesztelsz akkor már kimutathatja. De a gyógyszer abbahagyása után van akinek idő míg beáll a saját ritmusa.
Naponta max 1x legyetek együtt, de ha két naponta úgy még jobb. A sok együttlét nem kedvez a spermiumoknak.
Igen, én is erre gondoltam
Köszi a választ:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!