Beágyazódás, megtermékenyülés, már kimutatott terhességi tesz; mikortól kell magamra fokozottan vigyázni?
Férjemmel babát szeretnénk. Már egy ideje kifejezetten egészségesen élünk. Azt is tudom, hogy az első trimeszterben fokozottan kell majd vigyáznom magamra.
Viszont, ha tegyük fel peteéréskor megtermékenyül a petesejt, amiről én még nem is tudok és nem vigyázok magamra, úgy is lehet baba? Vagy ezek negatívan befolyásolják, hogy pozitív tesztem legyen?
Nem vigyázok magama alatt értem: trambulinparkban ugrálás, falmászás, búvárkodás, víz- és hagyományos síelés, vízesésbe ugrálás stb.
A beágyazódást lovaglás, motorozás befolyásolhatja tehát ha próbálkoztok, akkor érdemes elkerülni..
Persze lehet úgy is teherbeesni, de minek nehezítenéd...
Ha tudod, h terhes vagy célszerű a felsoroltakat elhagyni, egyébként védve van a pocakodban, de korainidőben hamar megszakad egy terhesség, akár úgy hogy azt hiszed csak pár napot késett
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!