A spermával kapcsolatos kérdés?
Figyelt kérdés
lehet totál örültség de, meg kell kérdeznem. ugye azt szoktán irni hogy a ha babát szeretnénk, 2 naponta legyünk együtt, de feltételezzük hogy a párom először petting során elélvez rám, és majd csk utána kerül sor az aktusra, utána belém kerül az anyag. ilyenkor mi a helyzet? akkor is ugyan akkora számban van sperma vagy....? iratok lécci köszi2010. máj. 31. 16:09
11/13 anonim válasza:
az én páromat sem lehet meg győzni bizonyos dolgokkal kapcsolatban! ilyenek a férfiak! Drukkolok hogy sikerüljön a baba! Én 1 éve próbálom meg győzni a párom(állítólag ő is szeretne) a babáról!4,5 éve vagyunk 1ütt! nem adom fel szeretem és tőle szeretnék ill. neki babát!
12/13 A kérdező kommentje:
igen, énis meg szeretném győzni nem meg a dologról ha látom hogy nemmegy lehet nem is szeretne.. majd kiderül a dolog. köszönöm a kommenteket.
2010. máj. 31. 18:44
13/13 anonim válasza:
Sokan mit meg nem tesznek egy babáért....a párod meg egy ilyen hülyeségen vacakol...?!?
Egyébként a 2. "adag" már közel sem olyan minőségű mint az első. Szerintem, ha nem jön a baba, az ember az utolsó fűszálba is kapaszkodjon meg, ráadásul ez elég lényeges dolog...
Számomra egyáltalán nem meggyőző a párod bébi utáni vágya....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!