Megnéznétek a tesztem?
Nem tudom miért sárgult be a teszt, alapjáraton nagyon lassan szívta fel a vizeletet, és nem is futott végig a teszten a nedvesség. Viszont a barnás folt alatt látok egy rózsaszín csíkot. Ez Lehet hogy nem teszthiba?
2 nap a nemvártig, premensis tünetek mellett néha erős émelygés és hányinger, valamit fejfájás, és influenzához hasonló közérzet, plusz iszonyat fáradt vagyok...
Nem látok semmit rajta. De minek van szétszedve?
Nekem a nemvárt napján is negatív volt.
Vard meg a mensi napjat,de inkabb hogy kessen.
3 gyereknel nekem mindig pontosan,erosen kijott minden tesztnel a ket csik,ha keresni kellett, meg szetazott stb nem voltam terhes.
Vegyel egy masik tesztet de varj par napot hidd el csak magadnak artasz a turelmetlenseggel.
köszönöm mindenkinek a válaszokat. A teszt gabriel teszt volt, nem áztattam el, mivel 3 cseppet kell rácseppenteni, így is tettem. Fura volt viszont hogy a nedvesség nem futott fel teljesen a felső szivacsos részig, a kontrollcsík felett megállt. Olyan volt mintha valami sűrű anyagot cseppentettem volna rá.
Holnapig-holnaputánig várok, ma volt egy kis barnázás, lehet hogy meg fog jönni, de nagyon durván van hányingerem, és szédülök is. Ha jól számoltam ma vagyok a 13-14.DPO-n Akár ma is lehetett a beágyazódás??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!