Mennyire érdemes abból kiindulni, hogy a párom hogy viselkedik a már meglévő gyerekeivel (más nőtől vannak), ha azon gondolkozom, vállaljak-e vele babát?
Szerintem rosszul fogalmaz, de az lehet a háttérben, hogy az exére hasonlítanak, akit utál.
Talán itt az egyik válaszolónál is.
Semmiképp sem vállalnék vele gyereket, ugyanúgy ignorálná őket, ha veled romlik a kapcsolata, mint a mostaniakat.
Egyébként hogy tudsz együttlenni egy olyan emberrel, akit borzasztó apának tartasz?
Mármint nekem szakítóok minden olyasmi, amikor a másik nem üti meg a minimumot bizonyos dolgokban. Ez pedig jócskán alatta van.
Az exére fogni a gyerekei letojását gyerekes dolog. Egy óvódás viselkedése, az indulatkezelési problémái is a problémás jövőkép miatt én szakítanék vele.
Hadd osszak meg veled egy történetet egy ismerősről. Az első "párjától" született egy gyereke. Mikor még kicsi volt a gyerek, megcsalta a nőt és csinált két gyereket egy másiknak. Mikor a 2. nő a 2. gyerekkel terhes volt, teherbeejtette a 3. nőt, tőle lett 2 gyereke. Utána kirakta a nő. Gondolom mondanom sem kell, hogy egyik gyerekével sem foglalkozott SEMMIT, miután ott hagyta őket. Se látogatás, se érdeklődés hogy élnek-e még, se gyerektartás, a nagy büdös semmi. És ezt mindegyiknél eljátszotta. Kutyából tényleg nem lesz szalonna.
Teljesen mindegy, hogy az ikrek anyukájával nem volt már jóban, a GYEREKEI!!! Akiben nincs meg az ösztön és a szándék a gondoskodásra, aki nem szereti a gyerekeit (mert a te "párod" nem szereti), azzal nem szabad gyereket vállalni, maximum abban az esetben, ha lennél egyedülálló anya, és bírnád lelkileg, hogy nem kíváncsi a közös gyereketekre.
Gondolom teljesen mindegy igazából, hogy mit mondunk mi, úgyis abban bízol majd, hogy melletted más lesz, majd a te gyerekeddel más lesz, veletek minden jó lesz (ahogy minden nő ezt tenné), de sajnos tévedsz.
13 ne szórakozzunk már. Azt mondod csak az a gyerek okés, akiért majd meggebed az ember?
Te csak olyan dolgoknak örülsz és lelkesedsz értük, amiket ezeréve vártál? Gondolom ha most beállítana egy távoli ismeretlen rokon ügyvédje egy rakás pénzzel nem mozgatna meg, mert nem vártad.. peeersze
A gyerekek klasszak, sokkal klasszabbak, mint egy táska pénz. A saját gyerek pedig extra klassz. Aki úgy áll hozzá, hogy csak az létezik számára, amit akart, az egy óvódás. Minden olyasmi létezik, amit nem vár az ember, akár rossz, akár jó dolog. Ugyanannyi örömet tud adni és ugyanannyi boldogságot, csak addig más, amíg hozzá nem szokik az ember a gondolathoz, hogy valami olyan történt, amit nem akart.
Meglátod pocsék apa lesz, amint megromlik a viszonya a nővel vagy valami gondja lesz az életben, tökmindegy mennyire lelkes. Aki jó apa, az a nem várt, de még a várt és sérült gyerekével is jó apa, hiába nem úgy tervezte.
Jobb ha tudod ugyan ezt fogja veled es gyerekeddel csinalni!!!
En is azt hittem h megfog valtozni az exem. De tevedtem. Az elso gyermeket leszarta mikor egyutt voltunk.
Lett egy lanyom nem igazan foglalkozott vele. Allitja szereti meg sokkal jobban mint a masikat.
Gyerektartast fizeti rendesen. A lanyunkat elviszi de sokszor inkabb az anyukaja foglalkozik vele. A mistani parom vagyis a ferjem tobbet foglalkozik vele mint a sajat apja. Pedig nem is a ver szerinti lanya.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!