Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Tegnap is és ma is +lett az...

Tegnap is és ma is +lett az ovuteszutem. Ma reggel voltunk együtt. Akkor ha holnap is együtt leszünk akkor az még jó ugye?

Figyelt kérdés
Volt már valakinek olyan hogy több napig + volt az ovutesztje?Tegnap egyforma volt a két csík,ma a tesztcsík egy kicsit erősebb mint a kontrol csík. Akkor még holnap is legyünk együtt ugye?
2008. okt. 23. 11:43
 1/4 anonim ***** válasza:
az ovu teszt az ovuláció elötti napokban termelt hormont mutatja ki. vagy is mikor pazitív utánna való napon lesz kb az ovuláció. az lehetséges hogy két napig pozitív. vagy is végül is jokor voltatok együtt, talán ma is ráugorhatnál a férjedre.
2008. okt. 23. 11:48
 2/4 anonim ***** válasza:

Első válasz!

Elvileg..nekem 5 napig volt pozitzív , mindennap együtt voltunk és sikerült. Utána már nem voltunk együtt közvetlen.

Szóval szerintem, ha pozitív alatt van az együttlét akkor is esélyes..

Szerintem legyetek még együtt párnapot és akkor a tuti.

Sok sikert!

2008. okt. 23. 12:26
 3/4 anonim ***** válasza:
Szia! Mi a pozitiv napon és a rá következő napon voltunk együtt és sikerült.
2008. okt. 23. 13:24
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. még csk nemrég kezdtük el a babaprojectet a párommal és az ovutesztet most próbáltam először. A hőmet már mérem két hónapja de azon nem tudok eligazodni.Ti milyen régóta próbálkoztok?
2008. okt. 23. 13:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!