Nos! Olcsárolasra nem vagyok kíváncsi! Kisbabát szeretnénk a párommal DE 17éves vagyok (igen jól át gondoltam) megyek nőgyógyászhoz ezt neki is el fogom mondani segíteni fog mindenben szerintetek?
Ha 1 évig nem jön a baba akkor kell fordulni nőgyógyászhoz.
DE nem vállalj gyereket.Gyerek vagy még.Még rá érsz ezzel.Túl fiatal vagy.
Anyukádat nem is minősítem.De nem értem őt.
Nem is értem hova rohansz??
Nullára gyereket vállalni felelőtlenség és buta dolog.
Gondoltál arra mi lesz veletek?
16-os
Átgondolja??Mit?de most komolyan??
20 év alatt gyerek??
A tojáshéj még a s..gén van.Nem is élt.Iskolába kellene járnia nem azon filózni,hogy gyereket vállaljon.
Mi lesz ha nem fog működni a kapcsolatuk legrosszabb esetbe?Miből tarja el magán és a gyereket??Ja mert el fog menni dolgozni és közbe meg tanul is.Na persze
Tényleg a felelős gyerekvállalásra láthatunk egy jó példát: átgondolta 17! évesen, hogy gyereket akarnak a párjával.
Hát szentem, ehhez a nőgyógyász vajmi keveset tud hozzátenni.
Persze nincs baj, ha valaki gyereket akar, csak azzal van baj, hogyha nincs meg az elég esze hozzá.
Hova sietsz? A szomszéd Terike már babázik, és irigykedsz rá?
Cukik a babucik, de ez ne legyen már indok.
Légyszíves írd le, hogy miért oly sürgős! Csak, hogy megértsem, és okuljak belőle!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!