Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Nos! Olcsárolasra nem vagyok...

Nos! Olcsárolasra nem vagyok kíváncsi! Kisbabát szeretnénk a párommal DE 17éves vagyok (igen jól át gondoltam) megyek nőgyógyászhoz ezt neki is el fogom mondani segíteni fog mindenben szerintetek?

Figyelt kérdés
Tényleg légyszi ne támadjon le senki!
2017. nov. 10. 18:55
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
A nőgyógyász lesz az apuka, vagy miben segítsen? A te korodban még normál szexből szoktak becsúszni a babák. Nem kell hozzá nőgyógyász.
2017. nov. 10. 20:50
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
Mi is a kérdés..?!
2017. nov. 10. 22:19
 13/22 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon értelmesek a szüleid, ha beleegyeznek egy babába. Hidd el, hogy egy közös gyerekkel sem fogod tudni magadhoz láncolni a párodat. Ha menni akar, menni fog gyerektől függetlenül. Ha szeret, akkor még előttetek az egész élet, bőven ráértek gyereket vállalni akkor, ha már lesz hova.
2017. nov. 10. 22:23
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
Nem támadlak le. De ha ennyi eszed van akkor csináld. Gondolom anyagi helyzet rendben saját lakás autó ami hitelmentes van. Sok szerencsét.
2017. nov. 11. 05:37
 15/22 anonim ***** válasza:
82%
És ki fogja eltartani a gyereket,meg téged?? A szüleid? A párod szülei? Na mondjuk szerintem kamu,épeszű felnőtt ember nem támogatja hogy a 17 éves lánya szüljön esetleg ha nem magyarok vagytok...
2017. nov. 11. 06:33
 16/22 anonim ***** válasza:
10%
amiben tud segíteni fog :) nem értem miért kell letámadni azt aki 30 év alatt akar szülni? 17 évesen szültem első gyermekem és boldogan élünk, fel tudjuk nevelni és nincs hiányuk semmiben... iskolát le tudja tenni magán tanuló ként levelezőin meg egyéb módokon is.. ha valaki babát szeretne valószínüleg át gondolt minden apró részletet is nem csak úgy zsupsz bele kell 1 baba mert az olyan cuuukiii és menő ha van...
2017. nov. 11. 08:05
 17/22 anonim ***** válasza:
100%

Ha 1 évig nem jön a baba akkor kell fordulni nőgyógyászhoz.

DE nem vállalj gyereket.Gyerek vagy még.Még rá érsz ezzel.Túl fiatal vagy.

Anyukádat nem is minősítem.De nem értem őt.

Nem is értem hova rohansz??

Nullára gyereket vállalni felelőtlenség és buta dolog.

Gondoltál arra mi lesz veletek?

2017. nov. 11. 08:08
 18/22 anonim ***** válasza:
100%

16-os

Átgondolja??Mit?de most komolyan??

20 év alatt gyerek??

A tojáshéj még a s..gén van.Nem is élt.Iskolába kellene járnia nem azon filózni,hogy gyereket vállaljon.

Mi lesz ha nem fog működni a kapcsolatuk legrosszabb esetbe?Miből tarja el magán és a gyereket??Ja mert el fog menni dolgozni és közbe meg tanul is.Na persze

2017. nov. 11. 08:20
 19/22 anonim ***** válasza:
100%

Tényleg a felelős gyerekvállalásra láthatunk egy jó példát: átgondolta 17! évesen, hogy gyereket akarnak a párjával.

Hát szentem, ehhez a nőgyógyász vajmi keveset tud hozzátenni.

Persze nincs baj, ha valaki gyereket akar, csak azzal van baj, hogyha nincs meg az elég esze hozzá.

Hova sietsz? A szomszéd Terike már babázik, és irigykedsz rá?

Cukik a babucik, de ez ne legyen már indok.

Légyszíves írd le, hogy miért oly sürgős! Csak, hogy megértsem, és okuljak belőle!

2017. nov. 11. 14:09
 20/22 anonim ***** válasza:
100%
vicc...
2017. nov. 11. 14:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!