Utrogestant kell hasznaljak mert halvanyat teszteltem, viszont nem erosodott a teszt azota, igy mi legyen? Ha megjonne akkor utro mellett is megfog? Nogyogyaszaton azt a valaszt adtak higy igen, de mar hetfo ota kesik.
Figyelt kérdés
2017. nov. 10. 14:55
11/16 anonim válasza:
Jaj hat az oke
Azt nekem.is mondták.
De te azt irtad azért kell szedni mert halvány a teszted. NEM mindegy!:)
12/16 A kérdező kommentje:
Mert halvanyat teszteltem igen ami azt jelenti hogy elindult valami... gondoltam ha elindult akkor nem az utrotol de erosodnie kellene hiszen eltelt 5nap... es ha utro mellett nem jon meg akkor vajonmeddig varjak?!
Igy mar erthetobb szerintem :)
Koszi a jelzest felreertheto volt igen
2017. nov. 10. 22:07
15/16 A kérdező kommentje:
Ez volt a legerosebb
2017. nov. 10. 22:57
16/16 anonim válasza:
Huha, ez szep kis teszt kezdetnek. Nekem megjott utron mellett is mimden alkalommal, es elhalvanyultak a tesztjeim.
Most peteerestol kell szednem. De jo lenne kezdetnek egy ilyen teszt! :) Par nap alatt szepen be fog erosodni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!