SOS! Munkahelyem miatt nagyon jó lenne megtudni még az esedékes menstruációm előtt sikerült-e a baba?

Magánúton (Synlab, Centrumlab) kevesebb mint 3000 forint, nem tudom hogy milyen vérvételre gondolt az egyik válaszoló 8-10 ezerért ?????????????????????????
2000-3000 forint között van az ára és még aznap délután küldik az eredményt emailben!!!!!!!!!!!!!!!

Tényleg a magán a legjobb, de ha még van 5nap a nemvártig akkor a vérvétel sem mutat semmit nagy valószínűséggel.
Egyszerűen ha sikerült is a beágyazódás akkor sincs elég hcg.
Egyébként szerda az 15-e és te 14re nem várod. A nemvárt napján egy érzékenyebb teszt már biztos kimutatja. Esetleg egy drágább, pl digitális clearblue.
Drukkolok neked!

Meg 6 nap van a nemvartig.
Azt kalkulald bele, hogy rengeteg a kemiai terhesseg. Tehat lehet most teszteksz pozitivat, de ugyanugy megjon 10. en, ergo nem voltal terhes.

10es en csalódtam pl a centrum lab-ban..
A neten azt irtak 3500ft a hcg vérvétel mondom oké .. aztan 2500 ft pluszba a levételi díj..

de ez a honlapjukon is szerepel hogy van regisztrációs díjuk, ami nyilván a vérvétel árán felül értendő.
De akkor sem 8-10 ezer.
Én a múltkor voltam a SYNlaborba 2.800 ft volt a HCG vérteszt, ott pl nincs regisztrációs díj . Még aznap megkaptam az eredményt!

Ott dolgozom ahol leveszik a vért
Labornak hívják...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!