Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 2hét késik a menstruációm,...

2hét késik a menstruációm, pénteken negatív lett a teszten, lehet mégis baba?

Figyelt kérdés
Múlt hónapban megszakításosan voltunk együtt, viszont párom pajzsmirigy problémájára kap injekciót és a doki azt mondta míg kapja nem lehet gyereke. Viszont injekció előtti napon voltunk együtt. Pénteken nem első vizeleből teszteltem de negatív. Derkam extra módon fáj,mint az első terhesség él, mellé állandóan álmos, fáradt vagyok,és átlátszó nyúlós fooyásom van.pénteken megyek dokihoz
2017. máj. 28. 08:14
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerintem valami màs àlhat a háttérben nem baba,a tesztnek már ki kellet volna mutatnia.
2017. máj. 28. 09:07
 2/4 anonim ***** válasza:

Két hét késésnél már kéne minimum egy halvány tesztednek lennie :S Két hét késésnél max akkor lehetne baba, ha később lett volna peteérésed, nagyjából mensid napján... így késhet két hetet. Nem hinném, hogy baba, tünetek esetén a hcg teszt már pozitív lenne.

Hacsak nem 50 napos ciklusaid vannak, én nem hinnék a terhességben. De majd a doki megmondja.

Minden jót!

2017. máj. 28. 10:34
 3/4 A kérdező kommentje:
Kb 10 nap késés után negatív egy kevésbé érzékeny teszt,nem is első vizelet ők,mert kb délben csináltam és előtte félórája pisiltem.Csak furcsa a derékfájás,álmosság,gyakori émelygés,hangulatingadozas.Sztem holnap szerzek be egy érzékeny tesztet,mert péntekig megőrülök .
2017. máj. 28. 10:59
 4/4 anonim ***** válasza:
Figyu vagy elmész 1 magànlaborba ès nézetsz bhcgt,kb 2500ft és mèg aznap kész az eredmèny.Mert ha tovàbbra sem jön meg akkor kb ugyanenyit elköltesz majd tesztre is.Az biztosabb eredményt ad mint a teszt,van akinek ki sem mutatta.Sok sikert.
2017. máj. 28. 11:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!