Kinek volt a napokban peteérése? Izgulunk együtt? 😊
Sajnálom 2-es :( 3-as, három a magyar igazság, ez a baba is gyorsan összejön, drukkolok magunknak :) itt az én görbém:
L-thyoxint szedek+ inofolicot. Július óta tartom a diétát 160g-ot,de pont ma határoztam el ,hogy 180-at fogok, mert sajnos túl sokat fogytam és nem szeretnék mégtöbbet. Szerintem jövhét szerdán a 14-dik napon fogok tesztelni. Nagyon várom már :) de azért félek az újabb csalódástól..
:)
Sziasztok! 5. dpo-n vagyok, szeptember óta próbálkozunk, első gyerek lenne. Kiderült, hogy vékony a méhnyálkahártyám, erre kaptam E-vitamint. A többi érték elvileg jó. Remélem összejön mindenkinek! :)
N.
Voltam rákszűrésen, és megnézték ultrahanggal is. Ciklus végén alig 6 mm-s volt, valószínűleg több évnyi fogamzásgátló szedés miatt (fél éve tettem le, nem nagyon jött helyre, peteérés-progi rendben van).
N.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!