Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Aki megérzi, hogy peteérése...

Aki megérzi, hogy peteérése van, annak volt már olyan, hogy egyik hónapban azért nem érezte meg mert jó időben voltatok együtt és sikerült is?

Figyelt kérdés

Az első terhességemnél volt egy hónap amikor nem éreztem hogy lett volna peteérésem,és valószínüleg azért mert pont elötte lehettünk együtt a párommal és lehet hogy azért nem éreztem meg mert már ott várták a "fiúk" a petesejtet!

Szeretnék már egy második babát és mostanában kellett volna hogy peteérésem legyen,viszont nem éreztem semmit!Mondjuk szoptatok is,de már csak reggel és délután!És a ciklusom is rendszeres!

Kiváncsi vagyok,hogy esetleg volt e még valaki így!

2009. szept. 11. 10:49
 1/3 anonim ***** válasza:
Én még nem voltam terhes, de van olyan hónap, hogy megérzem a peteérésemet, van hogy nem. Elképzelhető nálam, hogy akkor nincs is, amikor nem érzem. De nálad lehet, hogy baba lesz. :)
2009. szept. 11. 10:59
 2/3 anonim ***** válasza:
A PÉ fájdalom nem azért van, mert megreped a tüsző és kiszabadul a petesejt? Mert ebben az esetben a fogantatás csak később történik, tehát nem ezért lehet az, h nem érzed ... szerintem! :-)Sok sikert! Egy babára vágyó sorstárs :-)
2009. szept. 11. 20:01
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat,már kellett volna,hogy peteérésem legyen de nem éreztem ahogy azt mindig szoktam,ugyhogy reménykedek,hogy jó időben voltunk együtt!

Nektek is megy a drukk!

2009. szept. 14. 13:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!