Nagyon erős a menszim és nagyon darabos. Még eddig soha nem volt ilyen erős. Mitől lehet? Lehet, hogy terhes voltam?
Késett???Mennyit??
Görcseid vannak?Mert akkor sürgősen irány a nőgyógyászat!!
Nekem minden hónapban így van. Nagyon erős vérzésem van, és már hányingerem van az erős görcsöktől,ja és mindig darabos. Akkor ezek szerint minden hónapban elvetélek?! Ugyan már...
Nyugi,ne aggódj, ez most neked egy ilyen vérzés. De ha téged nagyon zavar, még ma keress fel egy nőgyógyászt ha baba-gyanús voltál. De viszont azt irtad,hogy nem görcsölsz nagyon. Ha ne adj Isten elvetélnél, akkor nagyon rosszul lennél, nem írogatnál ide,ugyh.szerintem ne aggódj.
Éveken keresztül én is szenvedtem a görcsös és darabos menstruációtól... Volt olyan nap, amikor két vénás injekció sem tudta csillapítani.
Kb. 15 év után abbahagytam a húsevést, és minden állati eredetű táplálék fogyasztását. CSak zöldség és gyümölcs... Azóta percre pontosan megjön a mensim, és sem előtte, sem utána nincsenek kellemetlen tünetek...
Próbáld ki, hátha neked is bejön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!