Ennyivel halványabb délutáni teszt?
Reggeli tesztemen határozott két csík lett.
Délelőtt elkezdtem barnázni, mostanra pedig már bordós színű. Ijedtségemben csináltam még egy tesztet. Sokkal halványabb lett. Megszakadt a terhesség?
Szia!
Pihenés+ magnèzium....(barnázásra a hormonpótláson kívül ennyit tudsz tenni)
Teszt:
Nekem az első reggelibhalván lett másbap erős harmadnap délután lett olyan halvány, mint az első reggel..
Szóval egy iseig természetesen halványabb aadélutáni.
Kitartás, pihenj...konzultáljba dokival tehetsz-e ennél többet.
Márcsak azért sem foglalkoznának velem, mert a hivatalos tesztelésig még van 6 nap. A menses-em is csak pénteken esedékes. Ilyen korán nem tudnak mit csinálni.
Én meg persze, hogy kétségbe vagyok esve, hiszen már ott volt. 3 napja szép tesztjeim voltak.
Tudom, hogy itt sem tud senki segíteni.
A kérdésem csupán arra irányult, hogy normálisan lehet-e ekkora különbség pusztán azért, mert nem reggeli első.
Gyenge kapaszkodó, de még ebben bízom.
A barnázás rossz jel, de már volt lombikos terhességem ami így indult, csak az 2 nappal később volt a beültetés után.
Ilyen hamar pozi teszt? Az durva... Nekemmamugy a nem várt előtt 3 nappal volt barnázásom.. Én azt hittem elsőre, h hamarabb megjött, de valószínű, hogy beágyazódás volt..
Viszont ha neked már van pozi tesztes, akkor azon túl vagy.
Bár lombikbál nem tudom hogy van. Hiszen vándorolnia nem kell , úgyhogy pehet hamarabb a beágyazódás..
Kitarzás még mindig azt mondom.. Pihej, lehetőleg feküdj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!