Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ennyivel halványabb délutáni...

Ennyivel halványabb délutáni teszt?

Figyelt kérdés

Reggeli tesztemen határozott két csík lett.

Délelőtt elkezdtem barnázni, mostanra pedig már bordós színű. Ijedtségemben csináltam még egy tesztet. Sokkal halványabb lett. Megszakadt a terhesség?

[link]

2017. nov. 8. 14:13
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Orvoshoz kene menni. Nem tesztet csinalni meg ide irogatni. Nem is ertem. Persze higy hakvanyabb a delutani, hiszen nem olyan koncentralt a vizelet. Orvos
2017. nov. 8. 14:15
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Menj orvoshoz, ha akarsz gyereket! Istenkèm, nèha el sem hsizem, hogy felnőtt emberek tesznek fel itt kèrdèst!
2017. nov. 8. 14:18
 3/12 A kérdező kommentje:
Max. dózis progeszteront kapok. Injekcióba, szájon át és hüvelybe. Lombikunk volt. Nem tudnak ennél többet tenni hiába megyek orvoshoz...
2017. nov. 8. 14:22
 4/12 anonim ***** válasza:
Nem nyitja meg a linket. Nem tudom megnézni. De. Nekem a bokámon folyott a vér anno. Mégis megmaradt a kislányom. Ne gondolj azonnal rosszra. Pihenj az a lényeg. Az orvosoddal viszont beszelj mindenképpen. Tudnia kell róla. Szoritok h ne legyen baj!!!!
2017. nov. 8. 14:25
 5/12 anonim ***** válasza:

Szia!

Pihenés+ magnèzium....(barnázásra a hormonpótláson kívül ennyit tudsz tenni)

Teszt:

Nekem az első reggelibhalván lett másbap erős harmadnap délután lett olyan halvány, mint az első reggel..

Szóval egy iseig természetesen halványabb aadélutáni.

Kitartás, pihenj...konzultáljba dokival tehetsz-e ennél többet.

2017. nov. 8. 14:28
 6/12 A kérdező kommentje:
2017. nov. 8. 14:28
 7/12 A kérdező kommentje:

Márcsak azért sem foglalkoznának velem, mert a hivatalos tesztelésig még van 6 nap. A menses-em is csak pénteken esedékes. Ilyen korán nem tudnak mit csinálni.

Én meg persze, hogy kétségbe vagyok esve, hiszen már ott volt. 3 napja szép tesztjeim voltak.

Tudom, hogy itt sem tud senki segíteni.

A kérdésem csupán arra irányult, hogy normálisan lehet-e ekkora különbség pusztán azért, mert nem reggeli első.

Gyenge kapaszkodó, de még ebben bízom.

A barnázás rossz jel, de már volt lombikos terhességem ami így indult, csak az 2 nappal később volt a beültetés után.

2017. nov. 8. 14:46
 8/12 anonim ***** válasza:
Lombiknál alapból kapsz progi pótlást, nem? Nem tudsz mást tenni, mint pihenni.
2017. nov. 8. 15:14
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy ha ez megnyugtat. A teszt csik nem alkalmas arra higy a hcg t merje a vizeletben. Ha többet ittak mi t kell és nem elég tömény a pisi akkormaris halvány lesz. Tudónkért Én direkt ezt teszteltem anno amikor volt egy rakás tesztem. Nekem pl du 1 órakor lett mindig szép és az os akkor ha előtte nem ittam órákig. Szval szerintem még neidegeskedj. Még mindig azt mondom pihi pihi pihi...
2017. nov. 8. 15:18
 10/12 anonim ***** válasza:

Ilyen hamar pozi teszt? Az durva... Nekemmamugy a nem várt előtt 3 nappal volt barnázásom.. Én azt hittem elsőre, h hamarabb megjött, de valószínű, hogy beágyazódás volt..

Viszont ha neked már van pozi tesztes, akkor azon túl vagy.

Bár lombikbál nem tudom hogy van. Hiszen vándorolnia nem kell , úgyhogy pehet hamarabb a beágyazódás..

Kitarzás még mindig azt mondom.. Pihej, lehetőleg feküdj

2017. nov. 8. 15:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!