Ez tényleg így lenné? Azt mondta a barátnőm ha az lh teszt nem pozitív és terhes vagyok tényleg az nagyon nem jó. Tényleg?
Lh test nem a terhesség megállapítására szolgál
Terhességi teszt pozitív akkor terhes vagy
jajj, kérlek ne ülj fel ennek az OLTÁRI BAROMSÁGNAK....
A HCG tesztnek kell pozitivnak lenni ha terhes vagy ...
Mivan????? Édes istenem ennyi hülyét manapság!!!!!!! 😩😩😩😩
Mégis mi köze van az LH tesztnek a terhességhez?
LH= Luteinizáló hormon. Az felelős a peteérésért. Ha a terhességi teszt pozitív akkor minek csinálsz LH tesztet????????? Mit vársz hogy megint peteérésed lesz terhesen??????? 😒😒😒 A barátnőd és te is olvassatok már kicsit utána a női ciklusnak és a teherbeesésnek, mert ez szégyen. Terhesek lesztek de fogalmatok sincs mi mire való!!!!!
4es! valószinű onnan vették ezt hogy az Lh tesztet szokták használni "jóstesztnek is" is. van a amikor ez előbb jelzi a terhességet mint a terhes teszt.
Én annó kipróbáltam és a nemvárt előtt 2 nappal valóban jelzett.
Viszont nem szabad ezt túl komolyan sem venni..
mert vagy bejön vagy nem..
Hidd el semmi koze hozza. Olvass utana van akinek bevalik a josteszt van akinek nem
. Nekem sokszor erosodott es megis megjott. Nem voltam terhes nemis lehettem hisz baj volt a hormonokkal..
De amikor terhes lettem tok negativ volt az LH tesztem. Es erdekes modon semmi baja a lányomnak a hasamban.
21+4
Négyes vagyok. Nem vagyok makulátlan, de nem is vagyok ennyire buta........ Ha meg valamit nem tudok akkor először beírom a google- ba, és tájékozódom, mielött hülyét csinálok magamból!
Teljesen tisztában vagyok a jósteszteléssel!! De oltári nagy hülyeség. Minden szervezet más és más. Van akinek jelez az LH teszt, van akinek nem. A jóstesztelést pedig akkor alkalmazzák amikor a HCG teszt még negatív. De ha már van egy pozitív HCG teszt, akkor mire fel az LH jósteszt ????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!