Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Két hete késik a menstruációm....

Két hete késik a menstruációm. A tesztem fura, felpúposodott a papír egy részen. Hol van színe, hol nincs. Én negatívnak gondolom. Ennyi idő után gondolom már kimutatta volna. Szerintetek hibás?

Figyelt kérdés

[link]

Ma reggel csináltam első pisiből. Köszi a válaszokat.

2017. nov. 7. 10:17
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Azért vegyél még egy másik tesztet! :)
2017. nov. 8. 19:23
 12/14 A kérdező kommentje:
Gondolod van értelme? Eléggé elöntött.😐
2017. nov. 8. 19:29
 13/14 anonim ***** válasza:
Nem teszt hanem orvos. Ha 2 hete késett, màr 6 hetes vagy/voltàl kb. Sajnos ilyenkor meg kell nézni kitisztul e rendesen. De vérzést okozhat akàr hematóma is, és akkor a pici még jól lehet. De orvos kell hogy maradhasson is.
2017. nov. 9. 08:19
 14/14 anonim ***** válasza:
Kérdező, én nem értem itt miről beszélnek... Negatív volt a teszt, egy pozitív sem volt. Itt nem volt semmilyen terhesség, csak egy elcsúszott ciklus, valószínűleg később volt ovuláció. Ha többször előfordul, hogy ilyen hosszúra nyúlik egy ciklus(persze terhesség nélkül),akkor érdemes elmenni dokihoz, hogy mi okozhatja. De egy ilyen bármikor megeshet.
2017. nov. 9. 09:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!