Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Baba lehet vagy betegség?

Baba lehet vagy betegség?

Figyelt kérdés
Nem védekezünk,had jöjjön a baba ha jönni akar!Nov.elején kellene megjönnie!És pár napja az alhasam fájdogál!És ma....!Akkorát bele nyilalt a jobb oldalon,hogy oda kellett kapnom!és a fura még hogy 2-3 napig hasmenésem volt most meg olyan székrekedésem van hogy ihaj!Felvagyok fujodva!
2008. okt. 22. 21:27
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Ha a szokott időben nem jön meg, csinálj teszet 4-5 nappal később..
2008. okt. 22. 21:47
 2/4 anonim ***** válasza:
26%
Nem akarlak elkeseríteni, de sztem ez inkább a megfázás, felfázás tünetei! Ha jol sejtem pont most vagy a félidőben, ugy hogy ha babát akartok, akkor mindent bele! Még a tünetek koraiak lennének, ezért irtam hogy felfázás lehet csak! Kezeld ki magad míg nem késő! Mert ha babás leszel, már nem jo összevissza gyógyszereket szedni! Jó egészséget!
2008. okt. 23. 07:54
 3/4 anonim ***** válasza:
26%
A hasmenés-székrekedés dolog nem hinném, hogy babát jósolna, felfújódva is a székrekedés miatt vagy. Tényleg koraiak lennének a tünetek.
2008. okt. 23. 11:56
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Nekem október 30-án kellene megjönnie. Hétfőn amikor felébredtem egy rövid ideig tartó szuró fájdalmat éreztem. Volt már terhességem de sajnos a 8. héten elhalt a kisbabánk. Akkor is ugyanugy éreztem ezt a szuró fájdalmat. A melleim is nagyon érzékenyebb, jobban mint máskor és nagyon fáradtnak érzem magam.

Szóval lehet, hogy baba van a dologban, nekem ez a véleményem. Majd ird meg nov. elején. Drukkolok!!

2008. okt. 23. 13:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!