Mitől késhet a menstruációm?
18 éves lány vagyok. Fél évig szedtem a fogamzásgátlót majd májusban abbahagytam egy hónapra,utána júliusban megint újrakezdtem,és októberben megint abbahagytam.
Emiatt késhet? Már egy hete megkellett volna jönnie. Azóta volt egy együttlétem,de védekeztünk(gumival) viszont mégis bennem van a para hogy teherbe estem. Bár teszteltem 2szer is és negatív lett,de állandóan rosszul vagyok és a hasam is görcsölget. Nagyon megvagyok rémülve,mitől lehet ez?
Vagy rendesen szeded a gyógyszert, vagy sehogy.
Várj hogy megjöjön. Addig ne szedd. Amikor megjött a menstruáció első napjától kezd el szedni, ahogy a beteg tájékoztató is javasolja.
Igen. Mivel szórakozól a testeddel.
Gyógyszer szedése közben nincs pete értés, és megvonásos vérzés következik be.
Gyógyszer hiányában a peteérés elindul, és annak függvényében menstrúálsz, mikor érett meg a méhnyánka a leváláshoz.
Szóval döntsd el, hogy akkor szeded vagy nem szeded, mert így a hormonjaiddal szórakozól.
Köszönöm szépen.
És még lenne egs olyan kérdésem,hogy ezek a tünetek mik lehetnek?
Az hogy megzavartad a testedet.
Elég kicsi az esély hogy baba, de nem kizárt. Várni kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!