Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » E miatt késhet a menstruációm?...

E miatt késhet a menstruációm? Mert nem tudok másra gondolni :- (

Figyelt kérdés

23 án, voltam rák szűrésen és hüvelyi ultrahangon, mondta a doktor úr 4 mm a nyálkahartya és hogy van egy kis hematóma a méh nyálkahártyámban.24 kellett volna meg jönie a havimnak de még mindig nem jött meg, meg szakítással védekezzünk, ezért ma el lőttem egy tesztet és negatív.

A hematóma miatt késik?

2016. márc. 29. 18:25
 1/7 anonim ***** válasza:
10%
"meg szakítással védekezzünk" - ilyen kifejezés nem létezik, a megszakítás NEM védekezés.
2016. márc. 29. 18:52
 2/7 anonim ***** válasza:

Nem vagy terhes.

Ja, és ne használd azt a szót, hogy védekezel, mert nem védekezel, csak olyan módon közösülsz, aminél igen nagy a teherbeesés lehetősége, mint annál, aki védekezik.

És késni meg bármi miatt késhet. Sokszor ok nélkül is.

De gondolom kell visszamenned kontrollra, kérdezd meg az orvost, hogy ez lehet-e ennek oka.

2016. márc. 29. 18:58
 3/7 A kérdező kommentje:

Nem erről szól a kérdés amiben te kötekedni akarsz! És csak létezik ha évek óta ezt használjuk, mert a óvszerekre allergiás vagyok sőt próbáltam több fogamzásgátlót is és nagyon nagyon viszketni kezdtem és kiderűlt hogy arra is allergiás vagyok. Így maradtunk ennél.

Így jobb már hogy tudod az okát? 😊

2016. márc. 29. 18:59
 4/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm neked második válaszoló.

Azt mondta az orvos hogy lehet lesz egy kis vérzés, sőt.

Minden nap várom de késik ezért is csináltam tesztet, szinte gondoltam negatív lesz mivel mindig időben kiszállással, vagyunk együtt, de sosem lehet tudni..

És az orvos nem mondta hogy menyek vissza, mert inkább mondom azt mondta számoljak egy kis menstruációval.

A leg fontosabb a kérdésemben az hogy ettől késhet mert ugye ez vérömleny, lehet nem tud meg jöni?

2016. márc. 29. 19:05
 5/7 anonim ***** válasza:
Szerintem menj vissza az orvoshoz és kérdezd meg, mi az oka, és mi a teendőd.
2016. márc. 29. 19:13
 6/7 anonim ***** válasza:

A 4 mm-s nyálkahártya elég kicsi ahhoz, hogy terhességet valószínűsítsen, a ciklus második felében, menstruáció előtt is vastagabb, nemhogy terhességnél. A hematoma=vérömleny nem tudom, miért keletkezhetett nálad, de az vagy kis vérzéssel távozik, vagy felszívódik. (Nekem koraterhességem alatt volt, szerencsére felszívódott, de felhívták a figyelmem arra, hogy ettől vérezhetek is, valószínű, a te dokid is erre gondolhatott, mikor ksebb vérzésről beszélt.)

A menstruációt nem várnàm a helyedben, ilyen vékony nyálkahártyával nem most fog megjönni, de terhes sem lehetsz. Legalább egy-két hét, hogy miért csúszhat, számos oka lehet, a hematoma is bezavarhat.

Szedjél C-vitamint, vagy rutascorbint, segíthet a hematoma felszívódásában, meg abban is, hogy ne nőjön nagyobbra.

A védekezésről annyit, hogy nem hiszem, hogy rosszat akartak az előző válaszolók, de a megszakítás tényleg csak esélycsökkentés, nem megbízható. Ajánlom a hormonmentes.hu honlapot, én minimum naptármódszerrel, tested figyelésével társítanám a helyetekben, de meg lehet próbálni a méhszájsapkát, spermicideket is, az is növeli a védelmet, 100%-s mödszer meg nincs.

2016. márc. 30. 09:33
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen kedves utolsó válaszoló. Én így gondolom hogy terhesség nem lehet nálam. Ma csináltam tesztet és negatív.
2016. márc. 30. 11:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!