Tegnap 12:48-as vagyok😔😔megjott sajnos ma reggel elvagyok keseredve.de uj honap újabb remény hogy talán nekünk is sikerül majd😔nektek viszont megy a drukk es gratulácio❤
2017. nov. 2. 11:08
32/49 anonim válasza:
24-es vagyok.
Nem tudom, hogy normális-e de tegnap is éreztem nagyon enyhe görcsöket pár pillanatig, de el is múlt. A mellem érzékeny- ezek az érzések minden hónapban szokott lenni, mieléőtt megjönne. Én hétfőre nem várom. Október 22-én meg 23-n voltunk együtt,tudom hogy pont akkor volt az ovum, mert éreztem magamon. 10.vagy 11. dpon vagyok ma.
Mikor tesztelhetek legelőbb?
2017. nov. 2. 11:56
33/49 anonim válasza:
Sziasztok!1 es vagyok,en is hetfore nem varom,tegnap este par percig szurkalt bal oldalt a hasam alja,de semmi mast nem erzek ezen kivul,kivancsi vagyok eu az e volt amire gondolok,nemsokara kiderul:-)nehezen birom h ne lojem el azt a tesztet a fiokba de ha megint 1 csikos lesz akkor megint lehangolt leszek valamint akkor megint kene vennem tesztet:-)
2017. nov. 2. 12:15
34/49 anonim válasza:
En is hetfore nem varom 22-en es 23.an voltunk egyutt,eros szurkalas volt 22-en remelem elcsiptuk a petet :). Reggel tesztelek egyet. Drukk mindenkinek! Akinek nem sikerult meg sajnalom es egy nagy olelest kuldok es kov honapban menni fog!!!
Beni
2017. nov. 2. 12:49
35/49 anonim válasza:
Kedves kérdező! Alhasi görcsölgetés még mindig van, hol erős, hol egyáltalán nem érzem. A Cicim sem mindig fáj mostmár, csak érzem, hogy teltebb lett, mintha megtöltötték volna vízzel :-D
De ezenkívül semmi tünetem nincsen.
2017. nov. 2. 14:39
36/49 anonim válasza:
Na vegul megiscsak teszteltem delutani pisibol es halvanyan de latszik a 2 dik csik persze meg nem elem bele magam meg messze a hetfo,2 nap mulva ujra tesztelek addig veszek ujat,tobbieknek is megy a drukk !
2017. nov. 2. 14:57
37/49 anonim válasza:
Na, de az már jó, ha látszik a második csík... Szurkolok Neked! Még persze a többieknek is!😘
2017. nov. 2. 18:03
38/49 anonim válasza:
Juhé, 24-es vagyok. Ma teszteltem 10-es teszttel, nagyon halványan latszik a rózsaszín csík. Holnapbreggel ugyan igy 10-essel tesztelek első pisiből. Mindenkinek megy a drukk 😍😘😘💙💙💙💙
2017. nov. 2. 21:24
39/49 A kérdező kommentje:
Jajjj, hát nagyon gratulálok! Most már napról napra erősödni fog az a második csík! Örülök neki,hogy sikerült! 😊 Hát csajok, én azt álmodtam,hogy halvány pozitívat teszteltem és ebből a felindulásból reggel valóban végeztem egy tesztet de az sajnos egyértelmű negatív lett. Holnapra nem várom, de többet nem tesztelek, csak ha tényleg nem jön meg. 😃😊 Kevés esélyt látok már,hogy az lehetek, de azért hiszek még a csodákban.
2017. nov. 3. 07:57
40/49 anonim válasza:
Koszi,remelem erosodni fog,holnap csinalok egy ujat es majd irok h mi lett,neked kerdezo azwrt megy a drukk hatha pozi lesz neked is,addig meg nem jon meg addig van remeny:)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!