Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Babát szeretnénk. Szombaton...

Babát szeretnénk. Szombaton lenne a nemvárt napja. Van köztetek olyan aki hasonlóképp a napokban nem várja? Kibírjátok tesztelés nélkül? 😊

Figyelt kérdés
2017. okt. 31. 09:44
1 2 3 4 5
 21/49 anonim ***** válasza:
Sziasztok! Én vasárnapra nem várom... Már egy tesztet elhasználtam, sajnos negatív... Ez lesz a harmadik hónapunk és első baba lesz... Nagyon hosszú mindig a várakozás... :D De látom nem csak nekem... Gratulálok akiknek sikerült :)
2017. okt. 31. 13:43
 22/49 anonim ***** válasza:
100%
Bírjátok ki, csajok, én első két babánál nemvárt utáni nap teszteltem egyértelmű pozitívat, most legutóbb annyira belehergeltem magam a 9. dpo pozitív és hasonló kérdéseket olvasva, hogy 12. naptól teszteltem a negatívokat reggel este, néztem mindenféle fényben, lefotóztam, egyszer láttam két csíkot, utána mintha csak egy lenne...külön elmentem venni tesztet vasárnap...Közben meg éreztem, hogy terhes vagyok, ami végül be is igazolódott. Ha úgy alakul, biztos nem tesztelek még egyszer idő előtt, mert így a pozitív se volt meglepi hanem inkább olyan na végre már h látszik érzésem volt.
2017. okt. 31. 14:27
 23/49 anonim ***** válasza:
Sziasztok.énis szombatra nem várom...1,5év probálkozás után reménykedek benne. ..hasam fáj,meg a mellem néha alig bírok hozzáérn.tegnap is és ma is szédölgök hányingerem van bár ez korai lenne még..férjem.tökéletes szülinapi ajándéka lenne.nagyon szurkolok nektek is hogy végre baba legyen mindegyikunknek😚
2017. okt. 31. 17:44
 24/49 anonim ***** válasza:

Sziasztok, én hétfőre nem várom.

Ma görcsölgetett a hasam alja,nem tudom mi lesz ebből... Első baba lenne :)

2017. okt. 31. 21:43
 25/49 anonim ***** válasza:
Akkor neked is megy az óriási drukk hogy babás legyél😊nekem éjjel nagyon fajt a mellem kicsit most is ..nagyon sokat szédölgök,de az idojárástol is lehet..de nem élem bele magam ez sajnos lehet menstruácios tünet is😓hasam picit görcsöl de nem nagyon.2 nap mulva nem várom.😔
2017. nov. 1. 09:40
 26/49 A kérdező kommentje:
Nagyon szorítok hogy sikerüljön itt mindenkinek a baba ebben a hónapban 😊 Nekem is néha olyan "mindjárt megjön" érzésem van. Ilyenkor már olyan nehéz kivárni amikor pár nap van hátra a nemvártig. 😫
2017. nov. 1. 11:05
 27/49 anonim ***** válasza:

Igen nagyon nehéz..én minden hónapban ugyanugy félek a csalodástol már 1 éve😔 múlt hónapban csináltam tesztet..

Hirtelen rohannom kellett el mire hazaértem 2 csik volt rajt😔pár nap mulva megjött 16nap késés után😔most mellem fájt tegnap egész nap ..ma hol viszket hol fáj görcsök vannak.de félelem is az ujabb csalodástol de nektek is óriási drukk 😊

2017. nov. 1. 12:48
 28/49 A kérdező kommentje:
Nagyon sajnálom!!! 😞 Igazán megerdemelnéd most,hogy sikerüljön! Nagyon szorítok neked is! Szombaton tesztelsz? Írjatok csajok ha közbe valakinél változás van, vagy épp lőtt egy pozitív tesztet! 😊 Nálam még mindig mindjárt megjön érzés van, melleim fogásra érzékenyebbek, de ezek még simán lehetnek mensi jelek, úgyhogy próbálom magam nem beleélni.
2017. nov. 2. 06:36
 29/49 anonim ***** válasza:

Kitartást csajok! Bár én azthittem nincs rosszabb egy negatív tesztnél... ugya én vasárnap teszteltem pozitívat, és tegnap előtt hajnalba arra keltem hogy már nem fáj a cicim.. totál beparáztam, hogy valami baj van... :-( egész este nem aludtam.. hál istennek megnyugtattak, hogy ha baj lenne annak durvább jelei lennének. De visszatért a cici fájás. :-)

Úgyhogy kicsit túl aggódom ezt a terhességet... :-D

2017. nov. 2. 07:02
 30/49 A kérdező kommentje:
Hát nem csodálom... nagyon akartad ezt a kis csodát, úgyhogy érthető az aggódásod...lehet én is ilyen leszek majd és szerintem sokan köztünk minden apró kis változásra felfigyelnének. 😜Azóta csak a mellfájdalom van nálad, ami a terhességet mutatja? Mindjárt megjön érzés már elmúlt vagy még érzed?
2017. nov. 2. 07:08
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!