Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 11. Dpo jelenthet terhességet...

11. Dpo jelenthet terhességet ez a teszt? (UH)

Figyelt kérdés

Sziasztok. 11.dpon csináltam egy ovu tesztet. Tudom, hogy több napig kellene csinálni hogy jelentsen valamit . Elég erős a csík ahhoz hogy végre baba legyen? 15 hónapja várunk rá. Eddig sikertelenül. Már nem szoktam menzesz előtt tesztelni mert tudom felesleges. Viszont most teljesen máshogy érzem magam. Ami persze nem utalhat mèg terhességet . Bocsánat hogy hosszú lett fel töltöm a képet

[link]

2017. okt. 30. 11:49
 1/4 anonim ***** válasza:

Nem hiszek a jóstesztekben. Az Lh szint mindenképp emelkedik a ciklus végén de nem annyira, hogy pozi legyen a teszt.

Így szerintem ez teljesen feleseleges tesztelés volt. Pár nap múlva próbálj egy hcg-t.

2017. okt. 30. 13:58
 2/4 A kérdező kommentje:
Igazából én sem hinnem hogy van jelentősége . Volt otthon, gondoltam mit veszíthetek. Majd két nap múlva kiderül. Köszönöm szépen hogy írtál 😊
2017. okt. 30. 17:20
 3/4 anonim ***** válasza:

Halvany a masodik csik... de a hcg teszt a tuti.

Nekem 12. dpo tol pozitiv sztem holnap tesztelj

2017. nov. 1. 11:26
 4/4 A kérdező kommentje:
Mára nem vártam. Eddig semmi. Ha holnap sem jön meg akkor veszek tesztet és pénteken meg csinálnom . 😊
2017. nov. 1. 19:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!