Szerintem ez a mi hónapunk volt. :) [link]
A mai tesztem ilyen lett. Reggeli tesztem is és ez is ilyen kis halványka de nem baj, fog ez még erősödni. Ma vagyok a 12.dpon.
Babás lettél kedves Kérdező? Mikor is voltatok együtt, pozi ovuteszt után, amikor először negatív lett?
Most mi is hasonlóképpen állunk, azért kérdezem. 11 órakor és 14-kor full pozi LH, ez volt a csúcs és később már nem is volt olyan erős. Estére még éreztem ugyan a fájdalmat, de együtt lenni csak másnap délelőtt tudtunk (LH negatív lett egyértelműen). Szerinted így még esélyesek lehetünk?
Köszi, ha válaszolsz.
Igen szép erős már. Még nem teljesen erős, de meg csak tegnapra-mára nemvártam.
A digi clearbluem is pozitív. Vaterás one step tesztjeimből van sok, szerda óta tesztelgetek. A 10.dpon még teljesen nega volt a teszt, ezen az estén éreztem beágyazódási tüneteket. A 11. Dpon halványan látszott a masodik csík, még fényképen is fel lehetett ismerni. Azóta szépen erősödik, a kép mai tesztröl készült. Okt. 27.én, és 28.án volt pozitív az ovu tesztem. Mi 26.án, és 28.án voltunk együtt a ferjemmel. Valamelyik a 2 akrus közzül foganhatott az én kicsikém. Nagyon boldog vagyok!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!