Ez pozi ovuteszt?

Figyelt kérdés
[link]
2017. okt. 27. 21:00
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Igen. 1értelműen poizitiv
2017. okt. 27. 21:05
 2/13 anonim ***** válasza:
Én is ilyet használok, nekem ennél nem szokott erősebb lenni, úgyhogy szerintem igen. Csinálj holnap is egyet, ha az már halványabb lesz, akkor az.
2017. okt. 27. 21:09
 3/13 A kérdező kommentje:
Igen, én is így gondolom, köszi a válaszokat. A kép 5 percen belül készült. Száradás után fél órával kb. A kontrollcsík halványabb mint a tesztcsík. Holnap csinálok még, hátha erősödne.
2017. okt. 27. 22:19
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
nekem ilyennél volt peteérésem :) a mai teszt lesz a mérvadó, ha ez volt az LH csúcsod akkor ma elvileg negatívnak kell lennie, és most lesz/volt a tüszőrepedés
2017. okt. 28. 17:26
 5/13 A kérdező kommentje:
Ma délben csináltam egy tesztet, full pozi lett. Délután kb fél óráig nagyon fájt a hasam alja. Este is csináltam egy tesztet, elég negatív lett. Kb fele annyi erős mint a kontroll csík. Ma voltunk együtt, ill. Tegnap előtt a férjemmel. Mindenesetre 2 hét múlva kiderül. :)
2017. okt. 29. 00:00
 6/13 anonim ***** válasza:
Drukk
2017. okt. 29. 07:25
 7/13 A kérdező kommentje:

Szerintem ez a mi hónapunk volt. :) [link]

A mai tesztem ilyen lett. Reggeli tesztem is és ez is ilyen kis halványka de nem baj, fog ez még erősödni. Ma vagyok a 12.dpon.

2017. nov. 9. 20:57
 8/13 anonim ***** válasza:

Babás lettél kedves Kérdező? Mikor is voltatok együtt, pozi ovuteszt után, amikor először negatív lett?

Most mi is hasonlóképpen állunk, azért kérdezem. 11 órakor és 14-kor full pozi LH, ez volt a csúcs és később már nem is volt olyan erős. Estére még éreztem ugyan a fájdalmat, de együtt lenni csak másnap délelőtt tudtunk (LH negatív lett egyértelműen). Szerinted így még esélyesek lehetünk?

Köszi, ha válaszolsz.

2017. nov. 13. 10:01
 9/13 anonim ***** válasza:
Most láttam, hogy ez egy halvány pozi HCG. Azóta már biztos szép erős. Gratulálok!
2017. nov. 13. 10:06
 10/13 A kérdező kommentje:

Igen szép erős már. Még nem teljesen erős, de meg csak tegnapra-mára nemvártam.

[link]

A digi clearbluem is pozitív. Vaterás one step tesztjeimből van sok, szerda óta tesztelgetek. A 10.dpon még teljesen nega volt a teszt, ezen az estén éreztem beágyazódási tüneteket. A 11. Dpon halványan látszott a masodik csík, még fényképen is fel lehetett ismerni. Azóta szépen erősödik, a kép mai tesztröl készült. Okt. 27.én, és 28.án volt pozitív az ovu tesztem. Mi 26.án, és 28.án voltunk együtt a ferjemmel. Valamelyik a 2 akrus közzül foganhatott az én kicsikém. Nagyon boldog vagyok!! :)

2017. nov. 13. 16:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!