Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Császár után nehezebb teherbee...

Császár után nehezebb teherbeesni? Mikor szabad?

Figyelt kérdés
Néhány helyen olvastam, hogy császár után kialakulhatnak összenövések és ez akár nehezítheti a teherbeesést. Illetve sok különböző vélemény van arról is, hogy császár után mikor lehet teherbeesni. 1 éves a Kisfiunk és mivel 37 leszek nem tudok tovább várni, így is sajnos későn sikerült már az első gyereke, de több év volt mire összejött.

2017. okt. 27. 13:23
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Sosem hallottam h nehezebb lenne. Hanem arról ,hogy van akinek osszenovesei lesznek és az akadályozhatja a teherbeesésben az anyukát!

Csaszar utan nekem 1,5 évig nem ajánlottak újabb terhességet, amint letelt ez már bele is vágtunk. Nem szerettünk volna nagy korkült! Így a 2.próbálkozásra összejött a kislányunk

De nem ismerek olyat akinek a császár miatt gondja lett volna ezzel ( persze attól van olyan gondolom)

2017. okt. 27. 17:50
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Nekunk 16 honap volt az elso. Csaszarral szuletett. Most a 6.honapban sikerult.
2017. okt. 27. 18:41
 13/16 A kérdező kommentje:
Igen, a kérdésemben benne van, hogy az esetleges összenövések akadályozhatják a teherbeesést, de remélem ez nem 1-2 év alatt alakul ki.
2017. okt. 27. 18:52
 14/16 anonim ***** válasza:

Kisfiúnk 2. születésnapján jött össze a 2. próbálkozós hónapban az öcsi :)

(az első hónapban is volt egy halvány tesztem, de az nem erősödött tovább)

2017. okt. 27. 20:17
 15/16 anonim ***** válasza:
Osszenovesek mar elso par heten kialakulhatnak a császármetszét után.
2017. okt. 27. 22:12
 16/16 anonim ***** válasza:
Szia! 3 császárom volt, az első és második között 3 hónap híjján 6 év van, mert a második babánk másfél év után érkezett clostyval. :) Aztán mikor ő 9 hónapos volt, mensi előtt 3 nappal voltunk együtt egyetlen egyszer védekezés nélkül, mert hát úgy gondoltuk, hogy esélytelen a baba abban az időpontban, pláne az után, hogy a második gyerkőcért mennyit kellett küzdeni. Hát...csodák márpedig léteznek. Lassan 7 hónapos a harmadik babánk. :) Kétségbeesve mentem orvoshoz, hogy biztos jól letol, hogy 10 hónappal a császár után, ismét 5 hetes terhes vagyok. De jól kinevetett, hogy ezen izgulok, azt mondta, hogy nem okoz ez semmilyen gondot. Pont másfél év van a két gyerkőc között, valóban semmilyen problémám nem volt, végig ki tudtam hordani, a 39. héten volt a program császár. Sőt! Bár nem szeretnénk már több babát, de azt mondta a doki a műtét után, hogy gyönyörű szép a méhem, nyugodtan vállalhatunk még, ha szeretnénk. :)
2017. okt. 27. 23:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!