Szerintetek 35 évesen nehezebb teherbeesni?
Ez totál egyénfüggő, van, aki 40 évesen is termékeny, van, aki 25 évesen se.
Egyébként szerintem teljesen rendben van ez a kor, semmi különöset nem gondolok.
Nekem nagyon könnyen összejött 35 évesen, pedig voltak nőgyógyászati és hormonális gondjaim is, kb. 3 hónap alatt lettem terhes.
Véleményem nincs erről a korosztályrol, manapság ez már nem számít öregnek első gyerekhez.
Ez nem úgy működik, hogy elfújtad a gyertyát és mostantól már nehezebb a teherbeesés. Önmagadhoz képest valószínűleg, hiszen a petesejtek száma már születéskor adott és ahogy öregszünk lesz egyre több egyéb alap-problémánk, de sok minden máson is múlik, pl. apán, időzítésen. Az átlag kb. 3-8 hónap egy Czeizel-videó szerint, ebben benne vannak azok is, akiknek elsőre és azok is, akiknek egyáltalán nem sikerül.
Azt gondolom, hogy ma már egyáltalán nem számít kirívónak, ha ekkor vállalja valaki az első gyereket.
Pár éve már voltam terhes, de az apának nevezett senkiházi pasim hallani sem akart a gyerekrõl. Olyanokat mondott, hogy "kérjem meg, legyen az apja a gyerekemnek", mintha kb. a postás ejtett volna teherbe, nem õ. Szóval ezt a dolgot ki kellett hevernem, eltartott egy darabig...
Igazából most állok rá készen minden szempontból.:)
Statisztikailag igaz az állítás, de nem igaz mindenkire.
Én 40 vagyok, első próbálkozásra sikerült. Első utolsó nekünk is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!