Terhesség lehet?
Figyelt kérdés
Mult hónapban (szeptember) 20.-án jött haza párom Németországból és 25.-én ment vissza. Nem szoktunk védekezni mert örülnénk a csemetének. De 25.-én megjött ami 4 napig tartott. Rá egy hétre egész napos hányingerre lettem figyelmes ami még ma is tart. Menstruáció előtt mellfájdalom volt de nem annyia mint szokott inkább csak érzékeny. 25.ére nem vártam de mostanában szokott késni. Még nem merek tesztelni és bele élni sem merem magam mert mi van ha csak késik.. Hánynap múlva teszteljek szerintetek? Lehetséges hogy végre sikerült? Mennyi az esély ra?2017. okt. 27. 12:07
1/1 anonim válasza:
Október 25 ment vissza? Már mutatnia kéne szerintem. Csinálj tesztet. Amíg nem jön meg, 2 naponta érdemes tesztelni, hosszú késés negatív teszt esetén egy nőgyógyászt érdemes felkeresni. Drukkolok:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!