Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehetséges, hogy még megjött,...

Lehetséges, hogy még megjött, mégis terhes vagyok? Mi a véleményetek erről a tesztről?

Figyelt kérdés

Ovum általában középidőben szokott lenni. (Vannak már gyerekeink, +vetélésem is volt már sajnos). Most 10 napja voltunk együtt védekezés nélkül, a nemvárt előtt 5 nappal. 1-2 nap késéssel megjött, de mennyiségre kevés, színre halvány pirosas,rózsaszínes, majd utána két napig csak barnázás. Csináltam tegnap délután tesztet, az negativ volt. Ma reggel még egyet,(mert két db-os tesztet vettem) azon időn belül látni lehetett valamit, de száradás után halványabb. Lehet terhesség? Valaki volt hasonló helyzetben? Ja, vezetek högörbét, eléggé ugrál a hőm. Természetesen ismétlem majd a tesztet, mert ez elég kétesélyesen néz ki. Nem mondanám pozitívnak,de negativnak sem biztosan.

Időn belül:

[link]

Száradás után:

[link]

2017. okt. 24. 09:31
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
Vagy kémiaid volt vagy elment a kicsi vagy terhes vagy de megjott de akkor meg doki..
2017. okt. 26. 14:04
 22/33 A kérdező kommentje:

Csináltam tegnap este is(felső), meg ma reggel is.

[link]

Jövőhét után megyek dokihoz. Nem tudom mi lehet...

2017. okt. 28. 08:21
 23/33 anonim ***** válasza:

Jaaa te vagy az..

Uhh.. hany kerdesed lesz még?

2017. okt. 28. 13:17
 24/33 A kérdező kommentje:
Ez volt az első kérdésem, csak nem sok válasz jött akkor. De ha olvastad a másik kérdésem, még be is linkeltem ezt a kérdést oda...
2017. okt. 28. 13:21
 25/33 anonim ***** válasza:
0%

Szuper. Milyen jó anya leszel h annyit sem.tudsz mi van ha pozitív egy teszt.

...😏😏😏

2017. okt. 28. 13:23
 26/33 A kérdező kommentje:
Ha tudnál szöveget értelmezni, akkor látnád, miért tettem fel kérdést, sőt,ha olvasni is tudnál rendesen, azt is látnád, hogy vannak gyerekeim. Köszönik szépen jól vannak és szeretik az anyukájukat!
2017. okt. 28. 13:26
 27/33 anonim ***** válasza:
A honapban ketten is kiirtunk egymastol fuggetlenul halvany xepiles kerdest, lehet avval kevernek. Egyikunk se volt terhes. Te vagy a 3. minimum. Allandoan rajta volt a 2 csik erosodes nelkul. Csinalj mas fajtat, facellet pl. Ennek ne higyj tovabbra se. 4-es voltam ujra.
2017. okt. 28. 21:58
 28/33 A kérdező kommentje:
Kételkedtem is ebben az x -epilben!! Az a durva, hogy szemmel láthatóan erősödött! A ma reggeli meg negatív lett már! Nem tudom, lehet LH-ra reagált, és az magas?! Totál időn belül volt pozi! Föleg a tegnapi! Amint felszívta a vizeletet, azonnal látszott. Durva...
2017. okt. 29. 06:01
 29/33 anonim ***** válasza:
Értem. Bocsánat,hát xepilt hanyagold. Ha ennyit koltesz tesztekre akkor vegyel inkabb digitalisat az niztosra kiirja a tutit. Nekem kemiainal az negativ volt babanal 1-2 hetet írt ki!:)
2017. okt. 29. 07:24
 30/33 anonim ***** válasza:
Sajnalom, tenyleg ugyan igy jartunk tobben is. :( Az xepil sajnos megbizhatatlan.
2017. okt. 29. 07:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!