Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehetséges, hogy még megjött,...

Lehetséges, hogy még megjött, mégis terhes vagyok? Mi a véleményetek erről a tesztről?

Figyelt kérdés

Ovum általában középidőben szokott lenni. (Vannak már gyerekeink, +vetélésem is volt már sajnos). Most 10 napja voltunk együtt védekezés nélkül, a nemvárt előtt 5 nappal. 1-2 nap késéssel megjött, de mennyiségre kevés, színre halvány pirosas,rózsaszínes, majd utána két napig csak barnázás. Csináltam tegnap délután tesztet, az negativ volt. Ma reggel még egyet,(mert két db-os tesztet vettem) azon időn belül látni lehetett valamit, de száradás után halványabb. Lehet terhesség? Valaki volt hasonló helyzetben? Ja, vezetek högörbét, eléggé ugrál a hőm. Természetesen ismétlem majd a tesztet, mert ez elég kétesélyesen néz ki. Nem mondanám pozitívnak,de negativnak sem biztosan.

Időn belül:

[link]

Száradás után:

[link]

2017. okt. 24. 09:31
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem az 5 mp akart lenni, inkább elírták. Nem csináltál másikat?
2017. okt. 24. 12:30
 12/33 A kérdező kommentje:

Tényleg 5 percig kell!

[link]

Ez a használati útmutató!

2017. okt. 24. 12:44
 13/33 A kérdező kommentje:
#4-es! Örülnénk, ha baba lenne! :) Most látom, hogy kérdezted! Megírom majd, ha tesztelek. De én a hőm miatt nem bizakodom. Viszont a "klasszik" vérzés elmaradt. Ez nem nevezhető mensinek... Nem tudom mi lehet...
2017. okt. 24. 14:29
 14/33 anonim ***** válasza:
Majd írd meg mi lett! :)
2017. okt. 25. 09:56
 15/33 A kérdező kommentje:

Csináltam reggel egy facellet meg egy x-epilt. A facelle negatív. Az x-epil mintha... De szerintem ez nem pozitív, biztos valami hormongondom lehet. :/

[link]

2017. okt. 25. 10:24
 16/33 anonim ***** válasza:

Érdekes, mert rózsaszín a teszt csíkja, szóval fene se tudja... :(

Remélem nem jön meg és holnap vagy holnapután már erős lesz a teszted vagy legalább egyértelmű!

2017. okt. 25. 11:17
 17/33 anonim ***** válasza:
X epilnek ne higyj! Nekem is ez volt mult honapban, es nem volt semmi. Meg ettol jobban latszott. Sajnalom nagyon. Tudom, milyen erzes.
2017. okt. 25. 19:09
 18/33 A kérdező kommentje:
Nem is nagyon bízom meg az x-epilben, de furcsa,hogy a medi-labon is ott van.. Meg tudnád mutatni, ha esetleg van képed a múltkoriról? Nem lehet, hogy kémiai terhességed volt?
2017. okt. 25. 20:12
 19/33 anonim ***** válasza:

Ha masik teszten is ott van, akkor hihetobb! Szurkolok.

Ezt talaltam most meg: [link]

De lehet, hogy kemiaim volt. Minden esetre nem a legjob teszt ez.

2017. okt. 25. 22:01
 20/33 A kérdező kommentje:

Köszi utolsó! Sajna nincs tesztem most, de itt van még az x-epilről egy másik kép.

[link]

2017. okt. 26. 08:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!