Lehet, hogy mégis csak sikerült a baba?
Figyelt kérdés
Sziasztok! A menstruációm szept. 19.-én volt, majd a következőnek, mivel az én ciklusom átlagban minden hónapban 22-24. nap között szokott lenni, így a következőnek okt. 10-12. kellett volna megjönnie. Azonban ehhez képest jó 1 hét késéssel 19.-én jött meg, de csak nagyon híg vérzésem van. Ma hajnalban rohannom kellet a wc-re, annyira keveredett a gyomrom és hánytam is. Rám nem jellemző, hogy hányós lennék.(2-3évente 1 alkaslom talán)2008. okt. 22. 13:07
1/3 anonim válasza:
futás tesztet venni!szerintem baba van.a Gabriel a legérzékenyebb teszt,ezt ajánlom.majd írd meg,hogy mi a helyzet:-) én csak kedden tesztelek...
2/3 anonim válasza:
Hű... ez bíztató! Tesztelj!!! És várjuk az eredményt, szeretnénk gratulálni! :-)
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a bíztatásokat. Tesztet csináltam most szombaton 18.-án de sajnos negatív lett.
:((((
Nem tudom mit csináljak. Jövőhéten mindenképp tervezem, hogy megyek dokihoz.
2008. okt. 22. 14:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!