Kinėl volt hasonló ovuláció környékén?
Sziasztok.
Babát szeretnénk párommal. 3 hónapja próbálkozunk. Eddig nem mértem a hőmet csak egy ideje kezdtem el. 3.âra nem várom. Ma egész jól felment a hőm ha nem megy lejjebb a továbbiakban sem akkor lehet esély terhességre? Valakinek volt hasonlóan alakuló görbe? Igen a nem várt után fogok tesztelni is csak érdeklődöm.
Ez alapján 22-én volt ovuláció. (Feltéve ha magasan marad) Utána normális, hogy magasabban van a hő, ez független attól hogy babás leszel vagy sem. Ez akkor mérvadó csak, ha nemvárt után is magasan marad, mert mensi alatt/előtt le kell esnie ha megjön.
Máskor viszont az első naptól mérd mert úgy van igazán értelme így nehéz bármi biztosat mondani.
Igen ez normalis. Van akinek fent van aztan leesik es feljebb megy. Van akinek csak hirtelen megemelkedik a hője. Nekem hasonló volt többször. És a babás ciklusban is ilyesmi volt.
Drukkolok
Köszönöm az eddigi válaszokat. :)
Ha esetleg nem jönne össze most, akkor a következő hónapot végig mérem.
Bízok benne hogy sikerült ez a hónap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!