Megszakitassal vedekeztunk. Pont a peteeres napjan. Szombat este es vasarnap reggel. Ez 7 napja tortent. Ket napja feszul a mellem, faradt vagyok es hanyingerem van. Szerintetek lehetek babas?
Figyelt kérdés
2017. okt. 21. 20:24
11/16 anonim válasza:
1. Akármennyire kifogásolod a stílust, abban a korábbi válaszolóknak igazuk van, hogy a megszakítás nem védekezés.
2. Abban is igazuk van, hogy igen, lehetsz terhes.
3. Az is igaz, hogy egy hét múlva érdemes tesztelni.
12/16 anonim válasza:
Így azért nem túl sok esélye van. A tünetek meg alapból koraiak lennének! De teljesen úgy tűnik, hogy már szeretnél babát. Hozzátok előrébb! Már nem mindegy ez a 2-3hónap?? Lehet, hogy csak többedik próbálkozásra sikerül még "élesben" is...
13/16 anonim válasza:
Mi is igy csinaltuk a ferjemmel abbahagytam a gyszert es megszakitassal szexeltunk. En ugy soha nem lettem terhes viszont ha belem elvezett akkor azonnal. (Igy viszont mindig elsore terhes leszek)
Ez az en tapasztalatom. Remelem segitettem.
14/16 A kérdező kommentje:
Koszonom a segitokesz valaszolat:)A stilus az "Eszetlen"re vonatkozott.En nem bantottam senkit csupan egy kerdest tettem fel....amugy ma egy kis pecetelo verzesem volt.27.en kell megjonnie.
2017. okt. 22. 22:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!