Láttok ezen valamit?
Figyelt kérdés
8 éve próbálkozunk, tegnap kellett volna megjönnie,halványan mintha látnám, de nem merem beleélni magam. Jó helyen van egyáltalán, vagy hibás a teszt?
2017. okt. 21. 10:13
14/24 anonim válasza:
Ne éld azért bele magad! Én is csináltam mostanában négy ilyen tesztet(az utóbbi 2 hónapban,) és hasonló volt, csak szétfolyt a festékanyag, de mindegyiken sajnos. Elég szar széria! Tavaly a kislányomnál nem ilyenek voltak(ue a fajta) De én nagyon drukkolok neked, hogy a tiéd pozi legyen! Ez két db-os amúgy, mi lett a másikon?
15/24 anonim válasza:
16/24 anonim válasza:
Egyértelműen látszik egy második piros csík, de laikusként (és nem ünneprontóként) kérdezem, hogy nincs egy kicsit távol?
Remélem a keddi egyértelmű lesz :) drukkolok!
17/24 VeDi84 válasza:
Nagyon drukkolok, hogy sikerüljön! Tudom milyen érzés ez, nekünk ugyan "csak" 5 évig kellett várni, de megérte!
23 hkm
18/24 anonim válasza:
Látszik valami, nagyon drukkolok!!!
20/24 anonim válasza:
Jol van na, utana olvastam! Kedden... ezert kell lepontozni?
Mennyi idiota van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!