Nagyon rosszul érzem most magam! Mit tegyek ezzel? Nem esélyeket latolgatok.
19 vagyok pasim 26.Van egy új kapcsolatom.Ciklusaim 27-31-32 naposak.Első
közös szex.Ittaludt tegnap éjjel
De anyum mondta :Nem jó ötlet nehogy terhes legyek!
De itt aludt.Tisztába vagyok hogy lesz a baba.Sőt egész szépen utánajártam anno.Ciklusom 19 napján voltunk ma reggel együtt.Vagyis délelőtt...és belém ment el.Kb negyed óra múlva tusoltam le.Utána mentem a dolgomra szolizni mentem.
De tudom hogy baromira lehet esély viszont a barátomnak azt mondtam szedek tabit..ami nem igaz..mert tisztában vagyok vele hogy nem vagyok termékeny típus.
Elvileg minden rendben mégis előző kapcsolataimban mikor középidőbe voltunk és durr belém mentek el mégse lett baba sose,ezért gyanítom hogy nekem nem is lehet könnyen mert 2 éve pl egy cisztám is volt akkor nem jött meg és volt egy cisztám!Ekkor elkeserdetem és rájöttem hogy ugyse lehet könnyen babám majd és nem is szedek tabit felesleges!Nődokinál viszont felirattam és recepteim vannak de nem váltottam ki mert tök felesleges tuti nem vagyok termékeny..ugyse foganna bennem meg egy baba...Most viszont gyötör a bűntudat mert az újdonsült barátomnak akkor is igy is nem akartam elmondani ezt ezért inkább azt mondtam hogy szedek tabit hogy ez ne okozzon gondot ugyse tudok én teherbe esni ezért azt mondtam hogy szedek mikor rákérdezett hisz elvileg receptre fel van íratva nekem...
Persze ő megérezte a bizonytalanságom ma este az aktus után ahogy taliztunk mondogatta hogy most mondjam el komolyan ugye szedek mert ezen aggódik és akart venni aktus utánit nekem patikában..megnyugatttam mert nem volt szívem hogy most bevalljam ..de persze tudom hogy hazudtam és a hazugság bűn...de ha most vallanám be neki rögtön szakítana mert átvertem..igaza lenne..
Nem is tudom igazából lelkiismeret furdalásom van mert hazudtam neki sőt anyuméknak is mert nem tudják hogy szexeltünk..
Másrészről van ugye a naptármódszer ..és mondtam ezt is a barátomnak hogy amúgy se vagyok most abban az időben mikor esélyes..de a legroszabb hogy mondta mutassam meg neki mit szedek és akkor csak nem tudtam ugye mit mutatni..ezért is volt tuti bizonytalan bennem..és tényleg hazudtam..pedig igazából naptármódszer és én ezt tudom is telejsen biztos vagyok benne hogy nincs baba+szerintem termékeny sem vagyok...
De egyszerűbbnek láttam ha egyszerűen azt mondom hogy szedek mert amugy se lenne sose baba ilyenből én bennem ez tudatosult..
De akkor is hazudtam...meg pasim ilyeneket mondott nekem ma este hogy azért időbe szóljak ha elkezd nőni a pocim...meg hogy megy holnap is dolgozni mert ugye valakinek el kell majd tartani a babát meg nem baj ez a baba legalább az övé vagyok..de pesze csak viccelt megis nyugattam hogy ne mondjon ilyen butaságokat...szörnyű érzés hosz egyrészrők hazudtam és ezzel magamnak is hazudtam ..meg annak akit mindennél jobban szeretek..Én nem átverni akartam ez naptármódszer..csak nem akartam neki azt mondani hogy szerintem am se vagyok termékeny tipus mert eddig bejött és TÉNYLEG a legesélyesebb napokon szexeltem exeimnel mégis napra pontosan mindig megjött..szóval nem hazudni akartam csak megnyugtatni de közbe mégis belekerültem egy alaptomos legundorítóbb női hazugságba amit tudom hogy egyes nők tényleg elsütnek...
Annyi eszed van, mint egy guminőnek.
A pasid pedig ki fog vágni, mint a macskát, mert becsaptad. Ráadásul ez nagyon komoly dolog, nem kis apróság. Életekkel játszol!
A naptár módszerről annyit, hogy nekem pontos 29-30 napos ciklusok mellett a 22!! napon volt peteérésem. Pont félidőben nem estem volna teherbe, és elvileg már nem termékeny időszak.
Csakhogy a naptár módszer nem veszi figyelembe a hormonális változásokat.
A terméketlenségről annyit, hogy endometriózisom van, ami meddőséget okozhat. (Ezért is követte a doki ultrahanggal a peteérést.) Ehhez képest 2-3 hónap alatt sikerült mindhárom gyerek.
Egyszer beszélgettem a nőgyógyássszal, hogy akkor én most ilyen "orvosi csoda vagyok". Jó nagyot röhögött, hogy el se tudom képzelni, hetente hányan néznek a vizsgáló ágyon, hogy de hát kizárt, hogy terhes legyen, mert vele ez nem fordulhat elő.
Egyébként az élet nagy forgatókönyvíró. Ilyenkor vannak azok a sztorik, hogy a pasid beszélget a legjobb barátjával, aki szintén arra biztatja, hogy nézze meg a fogamzásgátlód. Ha átvered, akkor lapát.
Szakítás után két héttel te meg ott véred magad, hogy á, te nem lehetsz terhes, csak a stressz miatt késik. Rá két héttel ott bőgsz a nőgyógyásznál, hogy de te nem hiszed el, hogy terhes vagy.
Az exed tojik a fejedre, a szüleid azt se tudják, hogy kefélsz: kitől kaparsz össze három nap alatt 40 ezret abortuszra? Kicsúszol az időből xarakodás közben. Aztán 12 hetes terhesen még mindig nem fogod elhinni, hogy itt már a kocka el van vetve, pár hónap és szülsz.
Az évi 30-35 ezer abortusz pont az ilyen ökrök miatt van.
Amikor a nőgyógyász megtalálta a cisztát, mondott olyat, hogy meddő vagy? Nem.
Ha nem lennél termékeny, akkor nem ír fel fogamzásgátlót. Okoska.
A pasid azt hiszi, hogy nyugodtan beléd élvezhet, bármikor, mert fogamzásgátlót szedsz. Hogy fogod neki előadni, hogy nem mehet el benned, és húzzon gumit? Hogy fogod tudni elmondani, hogy átverted? Hát nyilván sehogy, mert "szerelmes vagy", és rettentően ostoba is.
Csak idő kérdése, hogy mikor esel tőle teherbe. Vicces lesz, mikor anyádnak elmondod, akinek meg eddig azt hazudtad, hogy szűz vagy.
A nőgyógyásznak is hazudsz: receptet íratsz, se nem váltod ki. Azt ugye tudod, hogy amikor mész abortuszra, akkor megkérdezik, hogy mivel védekeztetek? És fél perc alatt meg lehet nézni, hogy egyáltalán váltottál-e ki valaha tablettát?
Az a minimum, hogy ebből csúnya szakítás lesz, mert a pasid nem teljesen ostoba. Szerinted nem esett le neki, hogy nem tudod megmutatni a fogamzásgátlót?!
Sík hülye vagy és csak szólok, hogy a nagy naptármódszered szerint MOST is termékeny időszakban dugattad magad.
A luteális 13-15 nap között egészséges (nem csak 14 lehet).
32 napos ciklusnál ez a 17-19. ciklusnapra teszi a valószínűsíthető ovulációt.
(Ja és én is a 19. napi aktusból lettem - tervezetten - terhes)
Húzz esemény utániért és váltsd ki a sima bogyót is!
Ha megjön szedd, addig meg fájjon a fejed (és ne akarj aláfeküdni), ha már a gerinces őszinteség távol áll tőled!
Hát te 19 évesen elég gyerekes vagy és tudatlan, ne haragudj! Ilyet minek kell hazudni, tán gyereket akarsz?? Mondd el neki az igazat! Hazugsággal indítani a kapcsolatot,.... Hát nem túl sokat jósolnék így a kapcsolatodnak!
Másrészről: az nem jutott eszedbe, hogy nem veled van a gond, hanem az exed volt terméketlen? Simán lehet! Nekem a férjem előtti kapcsolatomból,hiába nem védekeztünk, sosem lettem terhes. A férjemmel pedig 4x is elsőre összejött...
Önts tiszta vizet a pohárba! 19 évesen már nem így kéne viselkedni!
Doki anno azt mondta, hogy természetes uton nem is biztos, hogy lehet gyerekem, bumm elsőre összejött ( nekünk ez nagy öröm volt, neked nem biztos).Nem véletlenül kaptál gyógyszert.
Egy eves baba "termeketlen" edesanyja
Hogyhogy mit tegyél?
Imádkozz, hogy megjöjjön a menstruációd. Aztán váltsd ki a tablettát és kezdd el szedni. Legalább az első hetekben mondd azt a srácnak, hogy van egy kis hasmenésed, inkább használjatok gumit is, mert nem szeretnél bajt.
És innentől szeded azt a cart, ha már hazudtál.
Onnantól lesz vicces a történet, ha nem jön meg, és pozitív a terhességi teszt. De erre két hetet kell várni.
Addig is: felesleges tesztelni, kérdezgetni gyakorin, hogy lehetsz-e terhes, stb. Ugyanis nagyon nagy eséllyel teherbe fogsz esni! Ennyi ésszel...ha nem most, akkor legközelebb vagy az után.
Tipikus mai tinédzser.
Mond el a pasidnak,hogy milyen hülye vagy.
Szed a gyógyszert
Nem is tudhatod vizsgálatok nélkül van e nálad baj.
Az eszem megáll.
Mit vártál?Szerinted ez helyes és még meg is fogunk dicsérni,hogy jól csinálod?
Jaj mi lesz velünk öreg korunkra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!