Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Nagyon rosszul érzem most...

Nagyon rosszul érzem most magam! Mit tegyek ezzel? Nem esélyeket latolgatok.

Figyelt kérdés

19 vagyok pasim 26.Van egy új kapcsolatom.Ciklusaim 27-31-32 naposak.Első

közös szex.Ittaludt tegnap éjjel

De anyum mondta :Nem jó ötlet nehogy terhes legyek!

De itt aludt.Tisztába vagyok hogy lesz a baba.Sőt egész szépen utánajártam anno.Ciklusom 19 napján voltunk ma reggel együtt.Vagyis délelőtt...és belém ment el.Kb negyed óra múlva tusoltam le.Utána mentem a dolgomra szolizni mentem.

De tudom hogy baromira lehet esély viszont a barátomnak azt mondtam szedek tabit..ami nem igaz..mert tisztában vagyok vele hogy nem vagyok termékeny típus.

Elvileg minden rendben mégis előző kapcsolataimban mikor középidőbe voltunk és durr belém mentek el mégse lett baba sose,ezért gyanítom hogy nekem nem is lehet könnyen mert 2 éve pl egy cisztám is volt akkor nem jött meg és volt egy cisztám!Ekkor elkeserdetem és rájöttem hogy ugyse lehet könnyen babám majd és nem is szedek tabit felesleges!Nődokinál viszont felirattam és recepteim vannak de nem váltottam ki mert tök felesleges tuti nem vagyok termékeny..ugyse foganna bennem meg egy baba...Most viszont gyötör a bűntudat mert az újdonsült barátomnak akkor is igy is nem akartam elmondani ezt ezért inkább azt mondtam hogy szedek tabit hogy ez ne okozzon gondot ugyse tudok én teherbe esni ezért azt mondtam hogy szedek mikor rákérdezett hisz elvileg receptre fel van íratva nekem...

Persze ő megérezte a bizonytalanságom ma este az aktus után ahogy taliztunk mondogatta hogy most mondjam el komolyan ugye szedek mert ezen aggódik és akart venni aktus utánit nekem patikában..megnyugatttam mert nem volt szívem hogy most bevalljam ..de persze tudom hogy hazudtam és a hazugság bűn...de ha most vallanám be neki rögtön szakítana mert átvertem..igaza lenne..

Nem is tudom igazából lelkiismeret furdalásom van mert hazudtam neki sőt anyuméknak is mert nem tudják hogy szexeltünk..

Másrészről van ugye a naptármódszer ..és mondtam ezt is a barátomnak hogy amúgy se vagyok most abban az időben mikor esélyes..de a legroszabb hogy mondta mutassam meg neki mit szedek és akkor csak nem tudtam ugye mit mutatni..ezért is volt tuti bizonytalan bennem..és tényleg hazudtam..pedig igazából naptármódszer és én ezt tudom is telejsen biztos vagyok benne hogy nincs baba+szerintem termékeny sem vagyok...

De egyszerűbbnek láttam ha egyszerűen azt mondom hogy szedek mert amugy se lenne sose baba ilyenből én bennem ez tudatosult..

De akkor is hazudtam...meg pasim ilyeneket mondott nekem ma este hogy azért időbe szóljak ha elkezd nőni a pocim...meg hogy megy holnap is dolgozni mert ugye valakinek el kell majd tartani a babát meg nem baj ez a baba legalább az övé vagyok..de pesze csak viccelt megis nyugattam hogy ne mondjon ilyen butaságokat...szörnyű érzés hosz egyrészrők hazudtam és ezzel magamnak is hazudtam ..meg annak akit mindennél jobban szeretek..Én nem átverni akartam ez naptármódszer..csak nem akartam neki azt mondani hogy szerintem am se vagyok termékeny tipus mert eddig bejött és TÉNYLEG a legesélyesebb napokon szexeltem exeimnel mégis napra pontosan mindig megjött..szóval nem hazudni akartam csak megnyugtatni de közbe mégis belekerültem egy alaptomos legundorítóbb női hazugságba amit tudom hogy egyes nők tényleg elsütnek...

2017. okt. 20. 22:42
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
100%

Tessék neki ezt elmondani!

Ne hazudj Úgyis kiderül.jobb még most melegében tisztázni az egész ügyet!

2017. okt. 20. 22:48
 2/31 anonim ***** válasza:
79%

Tedd amit jónak látsz, csak vigyázz magadra.

Egyébként orvossal ki lehet vizsgáltatni, hogy tényleg terméketlen vagy-e, lehet ha erről kapnál egy papírt, el lehetne simítani a dolgot könnyebben.

2017. okt. 20. 22:57
 3/31 anonim ***** válasza:
100%
Gáz vagy.
2017. okt. 20. 22:58
 4/31 anonim ***** válasza:
100%
Attól, hogy eddig megúsztad, egyáltalán nem biztos, hogy most is sikerült. Esemény utánit még mindig vehetsz be, ez a srác nyilvánvalóan nem akar még gyereket, gondolom, neked se hiányzik 19 évesen. Inkább vegyél be egy tabit talán fölöslegesen, minthogy kénytelen légy átesni egy abortuszon...A srácnak pedig mondd el becsülettel, mi a helyzet.
2017. okt. 20. 23:02
 5/31 anonim ***** válasza:
100%

Hat ez nagyon nem okés.:S

Kezdj el tabit szedni. Az h nehezen esel teherbe nem azt jelenti h sosem.. szval lassan befog az csúszni ha így folytatod.

Legalabb ne benned menne el picit csokkentve talan az esélyét a nem kívánt terhességnek.. de ennyi idosen lehetne tobb eszed.

2017. okt. 20. 23:02
 6/31 anonim ***** válasza:
100%
Ja es annak meg ne orulj h nem vagy termekeny annyira.. az nem jelenti azt, h meddo vagy. Vagy ha megis bajod van kezeltesd ki h kesobb lehessen gyereked, most meg irass gyogyszert. Nincs abban semmi ordogtol valo.
2017. okt. 20. 23:04
 7/31 A kérdező kommentje:
Nagyon szerelmes vagyok belé!Ha elmondom neki lehet elveszítem!!!!
2017. okt. 20. 23:05
 8/31 anonim ***** válasza:
91%
Ha annyira szereted, ne hozd ilyen sz..r helyzetbe. Ha netán teherbe estél, és elveteted, az a (normális) férfit is megviseli.
2017. okt. 20. 23:11
 9/31 anonim ***** válasza:
100%

Egy darab cisztám nekem is volt és egyszer kellett védekezés nélküli aktus a teherbeeséshez.

Honnan tudod, hogy nem csak szerencséd volt eddig vagy az előző pasik spermájával volt gond és ezért nem estél teherbe???

Menned kellene esemény utániért.

És elmondani a pasinak a dolgot. Hazugságból nem lesz jó kapcsolat hidd el.

2017. okt. 21. 05:13
 10/31 anonim ***** válasza:
100%
Ha már most hazudsz életed szerelmének mi lesz később? Menj esemény utániért és mond el neki az igazat. Utána szedd a tabit rendszeresen. Ne bízz a vèletlenben.
2017. okt. 21. 06:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!