Petevezeték átjárhatóságim lesz, méhtükrözéssel, hasüregtükrözéssel egybekötve? (Ez nem kérdés, csak nem enged pontot tenni, ha valaki esetleg nem tudja)
Három kérdésm lenne: 1. Van egy hüvelycisztám, amire a dokim korábban azt mondta, ha nem nő nem szükséges eltávolítani. Szerintetek megkérdezzem, hogyha már úgyis altatnak, nem "tüntethetnék" el egyben azt is?
Folyt köv. kommentben a többi kérdés.
2. Mitől függ, hogy az ilyen műtétet altatásban/anélkül, hüvelyen/ köldökön keresztül végzik? Mert sok olyat olvastam, hogy átjárhatóságinál nem altatták az illetőt, nálam meg altatnak.
3. Lehet összejön egy meló, ekkor viszont, rögtön az elején már a műtét miatt hiányoznom kell. Kénytelen leszek kicsit hazudni, azt fogom mondani, hogy ciszta miatt megyek műtétre.(Mégsem mondhatóm, hogy átjárhatóságim lesz). A kérdésem, hogy a cisztaműtét esetén is már másnap hazaengedik az embert? Csak hogy ne mondjak túl nagy hülyeséget...
szia
nekem (hsg)átjárhatósági vizsgálatom volt rötgenes, itt nem altatnak. majd utána volt az ami neked is lesz tuti altatni fognak és kb 2 napig bent kell lenned. a cisztád pedig beszéld meg a dokiddal, mert ha babát szeretnétek akkor ez is lehet az egyik akadája. nehezebben tapadhat meg. de a dokid bizos tudja mit csinál.
Köszi!!! De még mindig nem teljesen értem :) Tehát az átjárhatósági miatt nem alatnak (Úgy értelmeztem, hogy akkor téged nem altattak), hanem a tükrözések miatt?
Hüvelyfalban van a ciszta, nem a méhemben, úgyhogy az nem akadályozza a baba jövetelét:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!