Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Okt.15-én voltam Uh-n, láttak...

Okt.15-én voltam Uh-n, láttak egy 9.3*2.4mm-es petezsákot. Tegnap visszahívtak, hogy megnézik, de nyomtalanul eltünt. Most már semmi remény?

Figyelt kérdés

Az orvosom szerint 7-8 hetesnek kellene lennem.A tesztek pozitívak,se görcs,se vérzés,mellfeszülés,derékfájdogálás megvan.

Méhen kívülit már a multkor kizárták,tegnap is.

De hogy tünhetett így el??

Teljesen ki vagyok borulva,dolgozni így nem mehetek amíg nincs meg a véreredmény.Hétfő meg még messze van.

De a doki szerint ez még nem ad okot az elkeseredésre.

De 2 kül. Uh-n is néztek tegnap,és semmi.Reménykedni már nem merek.

2008. okt. 22. 10:48
 1/4 anonim ***** válasza:
Néha előfordul hogy felszívódik.
2008. okt. 22. 10:52
 2/4 anonim ***** válasza:
Sajnos én is ugy gondolom hogy felszivodot.
2008. okt. 22. 15:10
 3/4 anonim ***** válasza:
Sajnálom. Nekem a 12 hetes genetiaki uh-n derült ki,hogy nincs bent senki. Valószínű,hogy nem volt egészséges, és tudom,hogy most még nagyon nehéz. Akkor én is majnem belehaltam a fájdalomba. De egy két hónap és újra próbálkozni KELL!!!!!!! Fel a fejjel, jól sírd ki magad, aztán jöhet az igazi! Az enyém már itt van és most alszik, ma 10 hetes. 2007 szeptemberében vetéltem el, és decemberben már babás voltam. Nagyon szurkolok Neked, Nektek!
2008. okt. 22. 23:09
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszi!!!Nem adom fel,fiatal vagyok.

Beletörődtem már,csak most olyan mintha 1 időzített bombán ülnék,mert a véreredmény hétfőn lesz meg.

2008. okt. 23. 00:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!