Terhesség vagy valami baj lehet?
Menstruációm késik 8 napja tesztet csináltam de de negatív vagyis picit halvány hol meg negatív. Ezért elmentem nőgyógyász hoz mert időnként meg jön érzésem van és főleg a petefészkeim szúrnak. Csinált hűvelyi ultrahangos vizsgálatot, mondta hogy van egy db petesejtem ami 12 mm.és 6mm a méh nyálkahártya. És a méh szájnál egy kerek valamit lát ami 12 mm.nagyon meg vagyok ilyedve kérdeztem az orvost mi ez ? És mondta hogy a kora terhesség kor lehet ilyen képlet! Mi??????? Én nem értettem most sem.
Volt vagy van valaki akinek volt ilyen?
Kinek mit látott a nőgyógyász kora terhesség alatt és tényleg terhes volt?
Igen 10 nap múlva kell vissza menem.
De ha azt látta az orvos hogy ott tapadt meg esetleg a terhesség akkor miért van egy érésbérésben lévő petesejtem? Még mindíg nem értem? Bocsánat hogy értetlen vagyok.
Értem köszönöm.
És ha ez terhesség ami a méh szájnál van.akkor mit kéne lásson az orvos 10 nap múlva? És ez meg maradhat.?
Ma kora délután csináltam egy teszt csíkot és halvány pozitív lett.
De most az a kérdés hogy a peteéres miatt vagy a kora terhesség miatt? Hát bele kattanok mire orvoshoz jutok. Mit gondoltok???? :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!