Megnéznétek a görbémet? Ez a második hónap hogy mérem, de annyira még nem értek hozzá. Esélyes egyáltalán a babára?
2017. okt. 18. 07:39
12/22 anonim válasza:
Ez teljesen jó így! Nemm gond ha leesik egyszer mert ilyenkor van egy ösztrogén löket és amiatt van.
Ebből még bármi lehet, majd írd meg légyszi hogy alakult. Drukkolok!
13/22 A kérdező kommentje:
Meg írom mindenképpen,köszönöm!☺😊
2017. okt. 20. 10:48
14/22 anonim válasza:
Persze, ez így jó, nekem is volt ilyen a babás görbémen! Kedd reggel egy tesztet megér :)
15/22 anonim válasza:
De ha mégsem sikerülne, ne keseredj el, mert ez nagyon szép görbe! Ez jelzi, hogy rendben van a hormon-háztartásod. Bárcsak nekem is ilyenek lennének, legalább lenne okom reménykedni. Meglesz az előbb-utóbb!
16/22 A kérdező kommentje:
Igen,legalább ez kiderűlt,így a méhenkívűli után ez egy pozitív dolog. :) A múlt havi görbe az nem így alakult,ugye abban a hónapban működött az a felem,ahol nincs vezetékem,bár a peteèrès szerintem látszik ott is.Köszi,irok mindenképpen hogy alakul,de nagyon örülnénk egy kistesónak. :)
2017. okt. 20. 13:36
18/22 A kérdező kommentje:
Szerintem, ennek a hónapnakőttek.Eléggé szurkál a hasam,és kétszer volt a bugyimon,3-4 barnás pirosas vérpötty,de tényleg csak gombostűnyi.Viszont akkor nagyon rövid lesz a luteális fázisom.😕
2017. okt. 20. 19:36
19/22 anonim válasza:
Na miújság azóta? :) hátha csak beágyazódás volt..!
20/22 A kérdező kommentje:
Holnap kellene megbetegednem,a hőm még mindig 37,1,viszont nem bírtam magammal,ellőttem egy xepilt,persze negatív lett. :D Nemtudom,11dpo... Múlt hónapban ilyenkor már elkezdett leesni a hőm.Nemsoksára kiderűl úgy is. :)
2017. okt. 22. 07:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!