Milyen módszerek vannak arra, hogy biztosan összejöjjön a baba? Vagy ha nem is biztosan, de az esély nagyobb legyen, hogy sikerül.
Hát elég nehéz helyzet. Ugyanis, ha nem méred a hődet, nem figyeled a pé napját és nem sikerül, akkor esetleg magadat fogod hibáztatni. Ha meg mindent nézel, figyelsz - görcsösség válhatsz. Szerintem az a legbiztosabb, hogy amikor tehetitek felhőtlenül szeressétek egymást, nem gondolva a babára és talán sikerülni fog. Nekünk is akkor jött össze, amikor azt hittem, hogy már úgyis késő, pé után, és most 9 hetes múltam.
De ha most elkezded a hőmérőzést, decemberre világosabb képet fogsz kapni, ha gondolod.
Sok sikert!
Szia!
Te meg én teljesen hasonló cipőben járunk. Talán te voltál az egyik válaszolóm, ha emlékszel még. Én is egy hasonló kérdést tettem fel.
Szóval nálunk is az a helyzet, hogy a párom és én mérföldekre vagyunk most egymástól, mert külföldön dolgozik. Amikor egy pár hete meglátogattam eldöntöttük, hogy bébikét akarunk, de sajnos ez éppen a mesi előtti egy hétre tevődött. Lelkesen próbálkoztunk, de ugyebár a ciklus közepén érdemsebb. Bár nem tudom még mi lett az eredménye a próbálkozásunknak mert azóta 2 hét telt el, de nem élem bele magam, mert nem igazán veszek észre semmi tünetet.
És igen, mi is vagy decemberben vagy januárban lehetünk újra együtt,de a mesim nekem sem napra pontos, általába van pár napos csúszás (pár nappal hamarabb vagy később jön). És én sem akarok ezerrel rágörcsölni a dologra, mert a természetre jó az ilyet bízni, de hasonlóak lehetnek az érzéseim, mint a tied. Az a sok "de mi van, ha...." Nem tudom lehet, hogy orvossal lenne érdemes megkonzultálni? Te mitévő leszel? Csak tudod a repülőjegyet is ahoz igazítani meg miegyéb. Nem egyszerű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!